Галицькі дороги - Блог про Львів

Галицькі дороги

Галицькі дороги

Такі вже у нас традиції, що напередодні свята Великодня, яке християни цього року будуть святкувати 20 квітня, люди масово все прибирають, ремонтують, фарбують і так далі.

Чи правильно це? Та чого б і ні? Але, моя думка, що треба за всім глядіти протягом усього року, а не згадувати про ті ж дороги саме напередодні Великодня.

Адже, ще з часів совка, дураки і дороги були головними проблемами суспільства. Роки минули, а проблеми залишилися.

Саме про галицькі дороги ми і будемо говорити у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Отже, думаю хто живе у Львові, той добре знає де у нас можна нормально їхати, а де треба дивитися щоб авто не впало в яму.

Не сказав би що у нашому місті вже аж така катастрофічна ситуація з дорогами (на Сихові щось почали трохи латати ями), але, де-не-де, таки важко переїхати.

Чого лише вартує Старий Сихів, де опісля цвинтаря починається армагедон. Саме дорогою через Давидів-Бібрку Воробус і їхав на авто в Івано-Франківськ.

Цікаво чи там щось змінилося з часу мого останнього візиту і який стан доріг на Франківщині.

Львів. Минаємо завод «Іскра», дорога – хороша, їдеш собі, минаєш надпис «Львів», міст і починається. Я не знаю чому це так. Мабуть, за решту дороги відповідає область?

Та водіям в одному місці хто там за цю дорогу відповідає, там же можна реально зробити таку аварію що без жертв не обійдеться.

Чи розпочали там ремонт? Ніби так, але робиться це все, як завжди, із економією коштів. Там десь залатали одну ямку, в іншому місті. Невже не можна просто взяти перекрити дорогу на кілька годин чи вести роботи вночі, заасфальтувати це все і не мордувати водіїв?

Також читайте:   Mazda 6 нового покоління

Хто не вміє добре їздити на цей відрізок ділянки радив би не їхати. Там рух як в комп’ютерних гонках. То ти на лівій полосі, то на правій, то на зустрічній.

Ну, слава Богу, критична ділянка позаду, починаються села. Там вже все терпимо. Ями якщо і є, то незначні. Але, це село.

Дорога

Починається Івано-Франківська область. Признаюся чесно, був розчарований. Ще кілька років тому тут можна було їхати до ста кілометрів за годину, а зараз більше 70-80-ти явно не поїдеш.

Причина? Поганий стан дороги. Якщо добре розженешся, то можна і злетіти в кювет.

Але, і це ще були квіточки. Справжній фільм жахів на нас із колегою очікував в Галичі. Це просто абсурд.

Яма на Ямі

Дорога міжнародного значення, кожного дня тут їздить тисячі автівок, а самої дороги то нема. Як мій друг почав жартувати, цитую: «Ігор, тут мабуть ще живуть часами князів, кінних переправ і так далі».

Виходити з авто я не став, але через вікно зробив кілька фото. Як вам цей рагулізм вищої марки? І це Галич, же є багато пам’яток культури, можуть приїхати туристи.

На одному із проміжків цієї ділянки ми ледве в аварію не потрапили. А це і не дивно. Авто просто заносить, а позаду їдуть фури, вантажні автомобілі тощо.

Галич минули… Їдемо далі. Ближче до Івано-Франківська дорога терпима, хоча в самому місті теж не все так гладко.

Чимось мені це все нагадало Львів.

Реально їздити по таких дорогах?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. viking 12.04.2014 пише:

    :facepalm:

  2. vrubli 13.04.2014 пише:

    Ігоре, я на Івано-Франківщину їжджу доволі часто. Так от, уяви собі: те, що ти бачив в районі Бібрки-Давидова і т.д. це ще відремонтовано! (десь так кілька місяців тому), а було гірше!! 👿

  3. Vorobus 13.04.2014 пише:

    vrubli, 👿 👿 👿 тоді їдемо туди знову але вже двоє 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*