На площі Митній з’явилися світлофори - Блог про Львів

На площі Митній з’явилися світлофори

Світлофор на площі Митній

Сьогодні надворі 9 квітня, середа, а це означає, що черговий робочий день розпочинається. Само собою, починають з’являтися і все нові та нові публікації на нашому ресурсі.

Цей день буде присвячений суто Львову, адже публікації будуть саме на тему нашого міста.

З чого ми розпочнемо, так це із наших львівських доріг. Ледь не через день чую новини, що там авто когось збило, там і там когось збило. Водії геть подуріли.

Та пропустили би вже тих пішоходів, куди ж вони так поспішають? Невже на інший світ про який мало хто з нас знає?

А ще великою проблемою нашого міста є так звані затори. Деколи зранку як їдеш на роботу, то думаєш з глузду з’їдеш. Всі десь їдуть, повно заторів, неадекватні водії, блокування громадського транспорту.

Як же це все набридає… Лише й чекаєш коли ж ці вихідні розпочнуться, коли люд буде сидіти більше вдома, а не гасатиме містом.

Одним із місць, де постійно є затори є перехрестя вулиці Винниченка та Личаківської. Інколи я водіїв захищаю, але бувають такі нахаби що їх гріхом захищати. Вони досить того що їдуть недолуго, так ще і громадський транспорт блокують.

Якщо на площі Митній стане трамвай в заторах, то все – можна брати шнурок і вішатися. 😀 Ну, реально, там деколи буває дуже і дуже велика кількість транспорту.

Також читайте:   Дощ...

Який вихід?

Ставити регулювальника.

Так, хороший варіант, але поки він туди приїде, то місто паралізовується. Ну, ок, приїхав регулювальник, щось там розрулив та й собі поїхав. А потім водій-неадекват знову заблокує трамвай і починається пісня з нуля.

Обмежити рух авто по цій вулиці.

Хмм, можна, але куди ці авто будуть їздити? Через Високий Замок? Центр? Левицького? Там також як і на Личаківській бувають затори і ще й великі.

Поставити світлофор.

Теж непоганий варіант, який як виглядає таки буде втілений в життя. Буквально вчора автор блогу гуляв із друзяками цими районами і побачив, що з боку вулиці Личаківської та з боку вулиці Винниченка встановили світлофори.

Саме вони допоможуть, нарешті, врегулювати рух на площі Митній. Подейкують, що перевага тут надаватиметься перш за все трамваям. Вже такого не буде, що трамвай із людьми стоїть годину, бо мажори їдуть собі.

Хоча, час все покаже. Поки що світлофори мигають жовтим кольором, а запрацювати вони мають до кінця цього тижня.

Ось тоді і будемо писати свої враження про подорож вулицею Личаківською. Сподіваюся, все буде добре.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*