Як Воробус та читач блогу – Марсело грали у боулінг - Блог про Львів

Як Воробус та читач блогу – Марсело грали у боулінг

Боулінг

Давненько автор блогу не бавився в таку гру як боулінг. А пам’ятаю, колись я часто робив страйки і друзі не хотіли зі мною вже навіть бавитися.

Часи минають, Воробус вже не той, тому було дуже цікаво глянути, а в якій же формі зараз перебуваю.

Така нагода трапилася сьогодні. І з ким ви думаєте грав ваш автор? Не повірите, з постійним читачем нашого ресурсу, а також, по-сумісництву, моїм хорошим колегою – паном Марсело.

Справа у тому, що колега живе закордоном, тому не часто приїздить у місто Лева. Але, буквально напередодні Великодня він таки навідався у наше місто.

Довго думали куди б то піти, що їсти чи пити, але вирішили, що алкоголь – це зло (плюс зараз триває Великий піст), їсти багато не треба і вирішили зайнятися спортом, а саме покидати шари. 😀

Місць, де зіграти у боулінг в нашому місті є багацько, але ми таки віддали перевагу ТЦ «Кінг Крос Леополіс». Все-таки, там є де посидіти, багато місця, людей й так далі.

Навіть, незважаючи на те, що сьогодні будній день таки десь у підсвідомості думав, що на боулінгу буде багато людей. Але, помилився, люд таки віддає зараз перевагу прогулянкам на відкритому повітрі.

Ось ми вже на боулінгу, кілька хвилин для організаційних питань і після цього Воробус і Марсело кинулися у світ боротьби.

Пам’ятаю минулого разу сильнішим був Воробус, як же буде цього разу?

Також читайте:   Як Воробус дивився футбол на великому екрані

Чесно скажу, щось мені сьогодні явно не йшла гра. Чому? Мабуть таки причина криється в фізичних навантаженнях Воробуса. В останні тижні я часто відвідую тренажерний зал, багато бігаю, тому десь можливо й був втомлений.

Треба ж якось приваблювати дівчат. 😀

Деколи, коли кидав той шар, то він дуже слабо летів. Так же ніхто не грає, на досвіді одному явно не виграєш. Близько ста очок за гру – це дуже мало.

Перед грою, до слова, приймали ставки на те, хто першим зробить три страйки підряд. А толку, якщо за дві години гри я всього зробив два страйки.

Які Воробус не використовував удари, все рівно завжди залишалася одна кегля. Марсело, жартома, вже навіть сказав Воробус купити пива. Можливо після нього би краще почав грати автор блогу.

Таки вмовив, випив Воробус 1517 місткістю 0.33 літра, але і це не допомогло. Шари були мокрими, вічно кидав десь поза центром. Добре, що хоч в підсумку не програв. Була зафіксована нічия 2-2.

Адже, за весь час нашої гри вдалося зіграти рівно чотири партії.

Щодо колеги, то він теж казав що сьогодні не йде нічого в нього. 100 очок за гру – це мало, колись ми і по 160 вибивали.

Все колись завершується. Завершилася гра і у Воробуса з Марсело.

Коли зіграємо наступного разу невідомо, але було приємно побачити хорошу людину і само собою з ним поспілкуватися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*