Клоун, який всіх вбиває (відео)

Клоун

Хто з вас колись зіштовхувався із різного роду розіграшами? Думаю, що бувало таке частенько. Адже, якби ми жили всі так тихо та спокійно, то було би просто не цікаво.

Пам’ятаєте свого часу галасу в інтернеті наробив відео ролик з тим, як в ліфті везуть мерця, який згодом оживає. Це дійсно не для людей із слабими нервами, але посміятися деколи можна.

Сьогодні ж зранку Воробус такий сидів без настрою на роботі і раптом в одній із соціальних мереж кидає мені ролик один колега.

Спершу я подумав, що це чергове відео про політичні бої на Сході країни, але, як виявиться згодом, відео такого ж змісту як і з мерцем що оживає.

Яка суть розіграшу?

Все просто, людина-актор переодягається в клоуна, кладе на землю нібито труп і потім починає його бити кувалдою.

Мить, людині розбивають череп і так далі.

Чисто випадково якраз біля епіцентру цих подій підходять до клоуна випадкові люди і побачивши розправу починають втікати. Не знаю як там хто, а я би напевно в штани наробив якби таке побачив.

Не знаю хто там знімався в тому відео, але чує моє серце люди явно були не в захваті.

Режисери та постановники відео ще зробили один прикол. Людина заїздить в пізній час на заправку. Мить, водій виходить з авто, хоче заправити собі повний бак, аж раптом до машини підходить згадуваний клоун і починає обливати все кругом бензином.

Також читайте:   Коні до Євро-2012

Як можна на це все реагувати? Звісно, що негативно, адже в будь-яку хвилину психопат може кинути під ноги смітник і не те що авто а й заправка злетить у повітря.

Музика? Її також в подібних відео треба підбирати ще ту. Тут, наприклад, є музика з якогось фільму жахів. Правда не пам’ятаю якого. Ніби «Пила», але не зовсім впевнений.

Одним словом кидаю вам, читачі блогу, ролик про мерця, який оживає та клоуна, який «мочить» всіх підряд.

Якщо все буде гаразд, то принаймні раз в два тижня буду робити подібні публікації. Якщо люду сподобається, то продовжимо, а ні, то будемо думати над чимось іншим.

Також, якщо є бажання, можете кидати відео приколи в коментарях до цієї публікації. Сміятися ж треба всім разом.

Робочий день продовжується, тому бажаю вам його вдало завершити і з хорошим настроєм прийти додому. А то, останнім часом бачу що не лише психологічні проблеми почалися у вашого автора.

В друзів відбувається щось подібне. Як виходити з цієї ситуації? Більше гуляти, слухати приємну музику, говорити з людьми тощо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.05.2014 пише:

    aдже в будь-яку хвилину психопат може кинути під ноги смітник і не те що авто а й заправка злетить у повітря.

    от-от, я завжди кажу, що антисанітарія – це зло, це ж яким треба бути придурком щоб кинути комусь під ноги смітник? 😕 😀

  2. NoName 14.05.2014 пише:

    Stakeholder,
    +1
    теж лахав зі смітника )))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*