Гори: похід чи суцільне бухалово? - Блог про Львів

Гори: похід чи суцільне бухалово?

Похід в гори

І знову блог Воробуса оновлюється. Настав черговий день і будуть нові враження.

Сьогодні надворі 28 червня, субота, а це означає, що тривалі вихідні таки розпочалися. Цього тижня будемо відпочивати не два, а три дня.

Пов’язано це із тим, що саме сьогодні Україна святкує таке свято як День Конституції.

Що робити на вихідних? Хтось поїде в село працювати на городі, хтось буде лежати на дивані, задротити у соціальних мережах чи дивитися футбольні поєдинки, а хтось поїде в гори чи на озера.

Звісно, останній варіант, як на мене, найкращий. Тому, про нього і поговоримо у сьогоднішній публікації.

Отже, їхати в гори можна з різною метою. Комусь цікаво лише пиячити на базі, комусь сходити у похід, піднятися на вершину, а комусь поєднати два вище перераховані варіанти.

Спробуємо врахувати всі за і проти кожного варіанту.

Їхати в гори щоб пиячити

Дуже популярний серед молоді варіант.

Особливої культурної програми нема. Люд приїздить на базу, набирає з собою їжі, бухла і тупо три дня всі пиячать. Варіант, звісно, що має право на життя, але ж ви їдете відпочивати. Попиячити можна і на природі біля міста.

Для чого платити шалені гроші на переїзд, проживання і так далі? Берете компанію, шашлики, оковиту і вперед, у той же Винниківський ліс. Де, а там міліція точно вас чіпати не буде.

Також читайте:   Враження від катання на Драгобраті 27-28 грудня 2014 року

Їхати в гори щоб сходити у похід.

Мій улюблений варіант. Люди беруть намети, їжу, спорядження і протягом кількох днів піднімаються на вершину, милуються краєвидами, ночують біля річки, співають і так далі.

Якщо ви мене зараз спитаєте чи в такому поході люди пиячать? Трохи так, але хіба що ввечері і то за бажанням. В іншому ж випадку йти буде важко, серце будете битися все частіше і частіше.

Поєднати варіант пиячити і сходити у похід.

А хто заважає це зробити? Головне мати міру і не зробити вихідні такими, що згодом вас прийдеться відправляти після Карпат в Трускавець. Знаю я таких пару людей.

Зранку йдете в гори, а ввечері можна зробити сауну, випити пивка, поїсти шашличину. Сауну, щоб ви знали, можна зробити і самостійно.

Тут головне щоб було бажання і поруч річка.

Признаюся чесно, коли ви вже читаєте цю публікацію Воробус їде в гори, а саме у похід. Ми плануємо розбити табір, а також сходити на яку-небудь вершину і помилуватися красою наших Українських Карпат.

Бажаю вам гарно провести вихідні і ще, їдьте в гори, бо гори – це круто.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*