На який тип хлопців ведуться дівчата. Частина друга - Блог про Львів

На який тип хлопців ведуться дівчата. Частина друга

На кого ж ведуться?

Продовжуємо спілкуватися на вічно популярну тему: «Проблеми молоді». У вчорашній публікацій ми почали дискутувати на тему – на який тип хлопців ведуться дівчата , сьогодні ж цю тему продовжимо.

Отже, черговим типом мужчин є:

1. Творча людина.

Знаєте як ще часто говорять, що я не здатний ремонтувати крани чи будувати будинок, бо я людина – творча. До творчих людей можна віднести людей, які ведуть щоденники як на папері, так і в інтернеті, пишуть вірші, твори.

Чим вони відрізняються від інших типів мужчин, так це тим що живуть сьогоднішнім днем.

В творчої людини завжди повно ідей – причому стосуються ці ідеї не лише роботи, але й того, як порадувати кохану дівчину.

Чому дівчата ведуться на творчих людей? Кожна дівчина хоче відчувати себе особливою. Сам факт, що її вибрала творча особистість, дозволяє їй відчути себе музою – і, не виключено, дійсно стати нею.
Відносини з творчою людиною – це завжди інтрига і драйв, і встояти проти такого складно, та й навряд чи потрібно.
І ще, щоб ви знали що багато дівчат також побоюються творчих людей. Чому? А все просто, з публічними людьми справу мати важко.

2. Іноземець.

От часто наші чоловіки собі задають питання, а чому дівчата обирають іноземців? Невже лише через гроші? Я таки думаю що так, але ж є й інші домисли і вони наступні:

Іноземець приїхав з далекої екзотичної країни, він говорить з милим акцентом і бачить звичний для дівчини світ зовсім по-новому.

Також читайте:   Зустріч (романтичні фантазії). Нові історії. Частина третя

Їй хочеться чогось нового, нетрадиційних залицянь і так далі.

Звички і поведінка в суспільстві іноземця можуть бути трохи дивними, але він завжди ввічливий і взагалі чарівний.

Вам не обов’язково бути іноземцем, щоб відповідати цьому типу. Якщо ви багато подорожували (і не просто лежали на пляжах, а знайомилися з культурами інших країн), і знаєте кілька мов – ви будете не менш цікаві дівчатам, ніж справжній чужинець.

Чим зацікавити дівчину? А все просто, новими враженнями. Дівчатам подобаються розповіді не лише про село, політику та футбол, а й культури інших країн.

3. Розумний хлопець.

Не знаю як кому, а мені особисто подобається спілкуватися із розумними дівчатами, а не такими що два слова і вона вже не знає про що говорити. Колись давно мені один пан ще порадив кожного дня брати для себе щось нове. Згодом це пригодиться.

От саме для розумного хлопця треба більше розвитку.

Чому? Він заводить розмови, які по-справжньому стимулюють розумовий процес і він дійсно слухає, як відповідає на них дівчина.

Розумний хлопець змушує її сміятися своїм тонким гумором, і володіє майже надприродною здатністю цікаво і зрозуміло говорити про такі речі, як економіка, політика, або навіть фізика.

З часом дівчата починають розуміти, що саме розум дійсно є самою сексуальною частиною тіла чоловіків.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 21.06.2014 пише:

    І ще, щоб ви знали що багато дівчат також побоюються творчих людей. Чому? А все просто, з публічними людьми справу мати важко.

    а що творча людина є обов’язково публічною? 😕

  2. viking 21.06.2014 пише:


    Stakeholder
    пише:

    а що творча людина є обов’язково публічною? :?

    Я теж так думаю, те, що людина творча, не означає, що вона завжди в центрі уваги.

  3. Stakeholder 21.06.2014 пише:

    viking, це напевно Воробус написав під впливом заяв наших недолугих зірок шоу-бізу, які всюди всім торочать про те які вони “творчі люди” 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*