Владислав Мазур: “Є над чим працювати…” - Блог про Львів

Владислав Мазур: “Є над чим працювати…”

Владислав Мазур

Продовжуємо рубрику «Інтерв’ю» і сьогодні у нас в гостях футболіст, футзаліст СК «Енергія» – Владислав Мазур.

– Доброго дня, Владиславе, розкажіть нашим читачам як ви почали займатися футболом, згодом футзалом і коли це сталося?

– Добрий день! Вперше на футбол я пішов у другому класі на стадіон “Сокіл” до тренера Уманця Володимира Дмитровича. Цей вид спорту мені дуже сподобався і я цілими днями грав в футбол біля дому, на стадіоні, всюди де був м’яч. 🙂

– Розкажіть коротко про вашу футбольну (футзальну) кар’єру, де грали, які маєте здобутки?

Здобутки в мене в основному на обласному рівні. Поки що, надіюся. 🙂

Після завершення Чемпіонату України (ДЮФЛ), де виступав за ФК Покрова став чемпіоном області серед юнацьких команд сезону 2008 з Газовиком-Комарно. Через деякий час підписав контракт з ФК Львів 2, де провів одне коло і настали фінансові проблеми в клубі, розірвав контракт за згодою сторін.

З 2010 року почав виступати за Східницю, де наставником був Чіх Андрій і були зібрані всі зірки Львівського футболу. Було дуже приємно грати в такій команді і стати чемпіоном прем’єр-ліги області, володарем кубка та суперкубка.

Щодо футзалу, то почав грати у нього давно і робив це в основному в міжсезоння.

Здобутки у футзалі – ставав чемпіоном області у 1-й лізі з Командою Еко Дім у 2011-2012 роках та отримав нагороду “кращий бомбардир”.

У 2012-2013 роках повторив досягнення з командою СБ Груп і отримав нагороду “кращий нападник чемпіонату Львівщини з футзалу”.

Також у 2013 році отримав нагороду “КРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ” чемпіонату Яворівського району з міні-футболу серед команд прем’єр ліги в складі команди ВВМ Явір.

А потім запропонували прийти на тренування в СК Енергія. Пройшов збори і підписав контракт.

– І, все-таки. вам більше імпонує грати у футбол чи футзал?

– Дуже люблю футбол але зараз я у футзалі та хочу розвиватись саме у цьому виді спорту.

Мазур в грі

– Чемпіонат України з футзалу розвалюється на очах, минулого чемпіонату було 7 команд, зараз же все йде до того що взагалі буде 5-ть, думка Владислава Мазура, як вийти із цієї ситуації і зробити так щоб власники клубів хотіли вкладати гроші в цей вид спорту?

– Має бути реклама і постійні трансляції чемпіонату України і розвиток дитячого футзалу, дитячі чемпіонати, кубки, турніри.

Також читайте:   Воробус замінить Блохіна?

Потрібні академії – футзальні школи.

– Яким бачите наступний чемпіонат в найсильнішому дивізіоні: формат, кількість команд тощо?

– Думаю що Екстра-Ліга і Федерація міні-футболу (футзалу) України приймуть оптимальне рішення, щоб чемпіонат був і пройшов на якнайвищому рівні.

– Повертаємося знову ж таки до ваших справ. Минулого чемпіонату ви мало з’являлися на паркеті у складі Енергії, тому й у мене виникло запитання – що далі, Владислав буде продовжувати співпрацю з Енергією чи перейде в інший клуб?

– Мало з’являвся, значить є над чим працювати. Шкодую, що не довів Олександру Петровичу Косенку ( вже екс-тренер СК Енергія), що міг грати на такому високому рівні.

Також як ви знаєте у клубі важка фінансова ситуація. Не хочу їхати зі Львова з міста в якому народився і яке дуже люблю. Надіюсь, що продовжу свою співпрацю з клубом СК Енергія.

– Секрет успіху від Владислава Мазура?

– Секрет успіху – потрібно старатись бути хорошою людиною і ніколи не поступати так, як би не хотіли щоб поступали з вами.

– Чи є у вас улюблені гравці на футбольному полі, якщо це так. то назвіть і чим вони вам імпонують?

– Моїм кумиром був і є Тьєрі Анрі, він був справжнім лідером в лондонському Арсеналі і міг виручити команду у важкому матчі.

– Згадайте найпам’ятніший свій матч та гол, який ви забивали?

– Це був фінал кубка Львова де я грав за команду – ДЮСШ Сокіл, ми грали на центральному стадіоні у Львові – «Україна». Нажаль, ми цей фінал програли і я плакав. Це відчуття не забуду ніколи.

– За кого вболіваєте на чемпіонаті світу?

– У кожному матчі є команда якій більше надаю перевагу. У матчі Алжир – Росія вболівав і підтримувати збірну Алжиру і дуже радий за них.

– Чим займаєтеся у буденному житті, хобі, сімейний стан?

– Неодружений, дівчини немає, тому свій вільний час в основному проводжу з друзями.

– Ваші побажання читачам блогу Воробуса?

– Займайтесь спортом і будьте здорові.

Дякую Владиславу Мазуру за цікаву розмову і від себе побажаю здобувати перемоги як на футбольному полі так і поза його межами. 🙂

Фото: energia.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*