Який годинник вибрати: кварцовий чи механічний? - Блог про Львів

Який годинник вибрати: кварцовий чи механічний?

Кварцовий чи механічний?

У світі, коли технології беруть своє і розвиваються ледве не кожного дня в кращу сторону ми все частіше забуваємо за старовинні речі такі як: стаціонарні телефони, телевізори, магнітофони, плеєри, радіо, годинники тощо.

Саме за останні ми і будемо говорити у черговій публікації на блозі Воробуса.

Отже, діло було так.

Дзвонить мені вчора колега і каже наступне, цитую: «Ігор, от ти все знаєш, порадь мені одну цікаву річ. Давно хочу собі купити годинник, але не знаю який саме вибрати. Може ти щось порадиш? Він має бути кварцовий чи механічний тощо».

Як же не допомогти колезі. Якщо Воробус зовсім незнайомим людям допомагає, то чому б йому не допомогти.

Автор блогу все не знає, але таки напише своїми роздуми по цьому питанню.

Отже, розпочну розповідь із того, що купляти чи не купляти годинник – особиста справа кожного. Кажуть, що зараз, коли є мобільні телефони годинники не користуються такою популярністю як колись.

Особисто Воробус годинник на руку купив собі ще десь два чи три роки тому. Тоді за нього заплатив щось гривень двісті і він є кварцовим.

Тоді вважав за потрібне не купляти дорогих речей, бо їх можна розбити, загубити і так далі. Вистачить вже мені історії з мобільним телефоном, якого ваш покірний спалив на вогнищі у Карпатах.

Також читайте:   Як часто ви міняли мобільний телефон

Краще ці гроші вкласти в цікавіші речі, скажімо у подорожі.

Та, щоб ти знав, з годинником на руці людина виглядає більш солідною. Це стосується не лише хлопців, а й дівчат.

Тому, купляти цей предмет побуту таки треба.

Кварцовий чи механічний?

Знову ж таки, механічний годинник кращий, в ньому не треба змінювати батарейку, він довго служить і так далі.

Мінуси таких годинників: їх треба заводити час від часу і вони дорогі. Хоча, казав мені один пан, що є й такі що самі автоматично заводяться. Все знову ж таки залежить від ціни покупки.

Годинники є і за пару тисяч гривень.

Кварцовий годинник.

Він у порівнянні із механічним значно дешевший, простіший, але в ньому є батарейка, яку хоча б раз у пів року треба змінювати. Принаймні так робить Воробус.

Заміна не дорога, тому нічого вам не станеться якщо приділите увагу своєму «улюбленцю»хоча б раз в шість місяців.

Тьху-тьху, але працює у мене він досить таки непогано, тому поки що змінювати його не збираюся.

Вибір за тобою, колего!!!

Також, пропоную нашим читачам, у коментарях також залишати відгуки які годинники треба купляти і чи взагалі це треба робити?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. viking 25.06.2014 пише:

    Якщо є багато грошей, то можна купити бюджетний швейцарський годинник, наприклад такий http://e-s.com.ua/ua/catalog/product/view/id/11953/s/swiss-military-hanowa-06-516904007/category/461/

  2. Архіваріус 25.06.2014 пише:

    Механічні годинники завжди користувалися повагою та авторитетом. Якщо би мені довелося вибирати, то без сумніву я би надав перевагу механічному годиннику. 🙂

  3. Jorgen 25.06.2014 пише:

    ще бувають електронні годинники. В 90-их найкрутішим був електронний годинник Montana, він мав будильник і 16 мелодій 8)

  4. Олег 26.06.2014 пише:

    Я надаю перевагу механічним годинникам. Для мене це як не старіюча класика. Хоча точність ходу в них менша, а ніж в кварцових, проте я не помічав жодних проблем(вже більше року користуюсь). Тимпаче зараз майже всі механічні годинники із автозаводом.
    Якщо маєте гроші, то беріть швейцарські, а як обмежені – японські наприклад, мають достойну якість.

  5. elektroNIK 22.08.2014 пише:

    На рахунок годинників у мене все однозначно: кварцовий і Casio. Купив собі 7 років тому Casio електронно-аналоговий (типу циферблат зі стрілками, а внизу – дисплейчик для усього функціоналу) – ще до сих пір не міняв батарейки. Годинник рідко знімаю, плаваю з ним.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*