АТП-1 облаштувало 200 автобусів системою GPS

система GPS

Любить Воробус писати про транспорт. Чому? Тому що хочу, щоб він у Львові їздив нормально і люди могли, знову ж таки, нормально їхати на роботу і повертатися з неї.

А то буває прийдеш на зупинку, стоїш годину, а «улюбленої» маршрутки як не було, так і нема. Тоді приходиться їхати іншими видами транспорту, витрачати додаткові кошти, а в теперішній час – кожна копійка дорога.

Схоже транспортники та міська влада нарешті зробили вагомий крок на зустріч своїм споживачам – пасажирам.

Як стало відомо блогу Воробуса, від сьогоднішнього дня АТП-1 облаштувало системою GPS понад двісті своїх автобусів. Тому, тепер можна буде відслідковувати рух автобусів та маршрутних таксі у режимі реального часу.

Тепер скажу які ж автобуси можна віднести до згадуваного АТП. Це такі номери як:

№1а, 2а, 3а, 4а, 5а, 6а, 9, 10, 16, 20, 28, 29, 32, 37, 45, 46.

Хоча, нам – пасажирам від цього не легше. Хай хоч інопланетні істоти поставлять на дах цих будинків, головне щоб автобуси добре їздили.

Скільки я вже чув відмазок від водіїв: в мене зламалися двері, мені погано, щось гальма не працюють і так далі.

Насправді ж водії просто дивляться на пасажиропотік людей і вже самі вирішують чи їхати їм чи ні. От за це, вважаю, треба штрафувати і то серйозно.

Також читайте:   Як я був у фан-зоні

Побачимо як воно буде насправді у подальшому майбутньому.

Щодо інших цікавинок у світі львівського транспорту, то вони наступні:

1. Продовжується будівництво трамвайної колії на Сихові. Дивно, але роботи таки розпочалися. Побачимо наскільки часу вистачить грошей.

2. На днях мають запрацювати інформаційні табло, які будуть показувати інтервал руху трамваїв. А то коли на них не дивишся вічно вони не працюють і пише надпис – без зв’язку.

Як тільки лише нововведення буде введено в дії про це обов’язково напишемо.

3. Продовжують розгулювати львівським електротранспортом любителі поласувати чужими грошима. Вкотре Воробусу розповідали історії про те, як цупили гаманці у трамваї, на цей раз №1.

Само собою, ніхто нахаб не спіймав. Вже би пора було правоохоронним органам звернути на це увагу.

4. Щось там говорили за електронні квитки, які мають зробити влітку. Говорили, балакали і затихли. Ясно що нікому вони не будуть вигідними.

Як же водії маршруток будуть заробляти гроші? Їм же крім зп треба ще й мати калим. А з введенням квитка його точно не буде.

Життя триває….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 30.07.2014 пише:

    Як переконався на власному досвіді набагато дешевше і зручніше зробити веб-сервіс, який би видавав інформацію про те автобус якого маршруту і на якій зупинці коли приблизно має з’явитися ніж викидати гроші на купівлю, встановлення, і обслуговування цих електронних табло. Думаю мені зараз скажуть що 70% населення в нас досі не дружить з інтернетом, тому ок, коли будуть гроші час і натхнення, то і табло можна встановити, а поки триває епопея з їх встановленням такий сервіс могли б запустити вже і зараз, всеодно ці табло будуть брати інформацію з якогось сервера, то чому цього не може робити веб сторінка? Таким можна буде заздалегідь перевіряти інформацію і вирішувати чи йти взагалі на ту зупинку чи ні.

  2. Vorobus 30.07.2014 пише:

    До речі, в інтернеті маршрути можна відслідковувати тут: http://atp1.lviv.ua/routes/1a/

  3. Stakeholder 30.07.2014 пише:

    непоганий сайт, добре що вже почали рухатись в цьому напрямі, але він однозначно має бути простішим, зрештою людям потрібно знати який маршрут і через скільки буде на зупинці, а вибирати маршрут, роздивлятись карту, це все забирає час, не кажучи вже про те що це все треба ще завантажити 🙂

  4. вюн 31.07.2014 пише:

    Vorobus, Заспокойся мій солоденький

  5. Максим 31.07.2014 пише:

    Той GPS в маршрутках вже давно працює. Я вже ним 2 місяці користуюся. Їжджу 46 і неоднократно звіряв. Працює із відставанням. Але в цілому зручно.

    В телефоні дивлюсь через додаток EasyWay https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eway&hl=uk

  6. Максим 31.07.2014 пише:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*