Чому не працює соціальна мережа ВКонтакті? - Блог про Львів

Чому не працює соціальна мережа ВКонтакті?

Контакти поламалися

Все-таки, що не кажіть, а соціальні мережі і надалі залишаються частиною життя багатьох людей.

Колись спілкувався з однією дівчинкою, то на моє запитання, а які сайти вона відвідує в першу чергу красуня відповіла, що перш за все вона заходить в «кантахти», «фейсбук», «аск», а потім вже переглядає інші новини.

І справді, так цікаво нам а хто ж лайкнув фотографії, хто написав приватні повідомлення чи де відпочивав хлопець та дівчина, яким ми симпатизуємо.

Лежить сьогодні, 27 липня 2014 року ваш автор на дивані, дивиться футбол по телебаченню, аж раптом телефонує мені знайома і починає панікувати, далі цитую: «Ігор, не можу зайти в кантахти, що робити, не можу собі місця в хаті знайти. Невже на моєму комп’ютері вірус?».

І справді, краще нехай воду чи газ відімкнуть чим популярний сайт не буде працювати. 😀

Стало цікаво Воробусу що сталося із сайтом «ВКонтакті» та й дівчатам не звик відмовляти.

Пробуємо шукати інформацію в інтернеті, адже де як не там можна дізнатися про останні події у світі.

Як повідомляє сайт ТСН, і справді соціальна мережа ВКонтакті зараз «лежить» і коли сайт відновить свою роботу поки невідомо.

Також читайте:   Чи існує життя без В Контакті?

Причина недоступності сайту для своїх користувачів – неймовірна спека, яка панує зараз у Санкт-Петербурзі. Від того і виникли проблеми в одному із дата-центрів де розташовані сервери популярної соціальної мережі країн СНД.

Спочатку користувачі ВКонтакті почали відчувати проблеми із окремими розділами сайту, а згодом ресурс і взагалі став недоступним.

До речі, інші цікаві для вас сайти також «підвисають». Чому? А все тому, що багато ресурсів мають групи в соціальній мережі «ВКонтакті». ВК недоступний, відповідно і все довго завантажується.

Як зробити так щоб ця аварія вам не заважала?

Воробус відкриє маленький секрет.

Отже, треба зайти у браузер Mozilla Firefox, зайти у розділ Інструменти – Додатки і там знайти додаток – NoScript – встановити його.

Опісля перезавантажити браузер і сайти почнуть завантажуватися значно краще.

Зараз надворі 20 година вечора, а популярний російський сайт досі не завантажується.

Щодо інших соціальних мереж, то вони доступні. Мені відома інформація про фейсбук, однокласники та твіттер. Вони працюють стабільно.

З іншого боку недоступність соціальної мережі Росії – це добре. Нарешті люди можуть вийти на вулицю і прогулятися. А то коли не зайдеш на сайт, народу там сидить ой як багато.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. viking 28.07.2014 пише:

    А ще ти забув написати, що є українська соціальна мережа Weua, яка теж нормально працює.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*