Дніпро стартує у Лізі чемпіонів

То таке

Сьогодні надворі 30 липня, середа, а це означає, що черговий робочий день таки розпочався. Знову надворі жарко, тому якось таки, але треба рятуватися від літньої спеки.

А на термометрі, до речі, показує зараз на 12 годину дня + 30 градусів вище нуля. Тому, беріть себе від, особливо, сонячного удару.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про футбол, адже вже сьогодні для українських вболівальників футболу починаються змагання під назвою – Ліга чемпіонів.

У рамках третього кваліфікаційного раунду цих змагань наш Дніпро буде приймати на своєму полі – датський Копенгаген.

Ця гра, щоправда відбудеться не на стадіоні в Дніпропетровську, а в столиці нашої країни – місті Києві. Причина? Напружена ситуація на Сході нашої країни і неможливість команди з Данії прилетіти в це місто.

Хоча, як на мене, це все повна маячня. Необов’язково летіти у Дніпропетровськ, є той же Київ, а звідти автобусом або ж Запоріжжя.

Але, УЄФА прийняло таке рішення, тому мусимо з ним змиритися.

Чого слід очікувати від сьогоднішнього поєдинку?

Ну, по-перше, хорошої гри від Дніпра. Команда ж недарма боролася за друге місце щоб вдало виступити у найпрестижніших європейських змаганнях.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо програє Манчестер Сіті (відео)

По-друге, другий дебют Маркевича у цих змаганнях. Чому другий дебют? Все просто, Металіст вже грав і ЛЧ, але тоді нашу команду просто дискваліфікували і результати були анульованими.

Який стан справ зараз у Дніпрі? Не буде грати дискваліфікований Зозуля, Ротань (покинув розташування команди) та Мандзюк (травма).

Решта ж гравців наче перебувають у хорошій формі та і настрій в команді має бути адже у першому турі чемпіонату був переможений донецький Металург.

Копенгаген. Ця команда у минулому чемпіонаті зайняла друге місце і тепер через кваліфікацію пробує пробитися знову ж таки у ЛЧ. Колись датчани вже там грали і навіть бувало робили міні-сенсації.

Десь переживаю власне із-за того щоб датчани за рахунок досвіду не обіграли нашу команду. Тьху-тьху, будемо надіятися що цього не буде.

Ще знаю, що команда із Данії полюбляє грати від оборони.

Як буде насправді побачимо вже зовсім швидко, адже поєдинок на полі НСК «Олімпійський»в Києві розпочнеться о 19 годині.

Пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «2-+2».

Прогноз від Воробуса: думаю буде 1-0 на користь команди з України. Хоча, я можу помилятися. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vorobus 30.07.2014 пише:

    Гра завершилася внічию 0-0, детальніше завтра :music:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*