З 1 серпня горілка знову подорожчає - Блог про Львів

З 1 серпня горілка знову подорожчає

Горілка дорожчає

Не може Воробус спокійно жити. Як не у транспорті мене розсмішать, то вже по приході додому починаються веселощі.

За транспорт особливо й казати нема чого. Вчора їхав додому, то жінка років так 40-50 хотіла принизити молодь у салоні. За її словами, ніхто місця звільнити не хоче старшим людям.

Сподобалося мені як відповів один молодий чоловік, далі цитую: «Якщо у салоні автобуса багато вільних місць, то чому людина має звільняти місце спереду?». Ні, треба всім нерви зіпсувати, сказати що всі погані, а вона добра.

Та менше з тим. Уваги я особливо на такі епізоди не звертаю. Прийшов до будинку, заходжу у під’їзд, підходжу до поштової скриньки та й дивлюся щось там всередині лежить.

Взяв ключі, відчинив скриньку, а там чергове рекламка. Думав знову банки зі своїми кредитами, а тут виявляється реклама популярного алкогольного напою під назвою – горілка.

Хмм, що ж вони там пропонують? Невже розпродаж?

Читаю уважніше, а там пишуть, що з 1 серпня 2014 року в Україні збільшується мінімальна ціна за пляшку горілки. Тому, якщо ви ще хочете купити оковитої за старими цінами – треба йти у магазин (назви називати не буду) і брати горілку за 34 гривні 90 копійок.

Також читайте:   Як зробити дитину

Лол, іншого слова сказати я не можу. Додам, що з серпня ціна пляшки горілки буде коштувати як мінімум 39 гривень 90 копійок.

Що ж, пробую пошукати інформацію про істотне збільшення ціни в інтернеті і подивитися чи це магазин собі не придумав чергової фейкової акції. Всі ж ми знаємо як можна підняти ціну на товар, а потім її знизити і сказати що це акція.

Збільшення цін таки відбудеться, це правда. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів України. Це робиться для того щоб ефективно боротися з алкогольним фальсифікатом та підтримкою виробників в умовах зростання акцизного збору.

Після збільшення ціни багато тіньової горілки зникне і це дозволить максимально наповнювати державний бюджет. Принаймні на це всі сподіваюся. Як же буде насправді, час покаже.

Думка Воробуса про підвищення ціни на горілку.

Та була моя би воля взагалі заборонив би вживати оковиту або обмежив би максимально її продаж. 🙂

Люд, а особливо молодь, на очах спивається, сімей не створюють, лише думають за те як пити горілку чи інші алкогольні напої.

Хоча, я думаю, навіть якщо пляшка оковитої буде коштувати і 100 гривень, її все рівно будуть купляти.

Ось так от….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. viking 24.07.2014 пише:

    Якщо горілка подорожчає, кількість фальсифікату зросте, і люди будуть так чи інакше спиватися. Колись уже був “сухий закон” за Горбачова, і він не приніс ніяких наслідків.

  2. Омелян Косопизд 24.07.2014 пише:

    Тре заказувати на точці ящик “друїдовки” бо з тими цінами тільки зуби на полку лишається ставити 😮

  3. viking 24.07.2014 пише:


    Омелян Косопизд
    , краще взагалі не вживати алкоголю, тоді збережуться і здоров’я, і гроші.

  4. Narcus 24.07.2014 пише:

    viking, узбагойся 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*