23-я річниця незалежності України - Блог про Львів

23-я річниця незалежності України

День Незалежності

Сьогодні надворі 24 серпня 2014 року, неділя, а це означає, що продовжує свою роботу блог Воробуса.

День цей особливий, адже крім того що люди відпочивають від робочих буднів, вся країна святкує 23 річницю від дня проголошення незалежності.

Вже із самого ранку, а саме о 10 годині за київським часом на головній площі країни – майдані Незалежності в місті Києві розпочався військовий парад.

Багато хто із людей говорив, що на час коли в Україні триває війна та гинуть люди – це дійство лишнє. Інші ж кажуть навпаки, що парад – це підняття бойового духу і його проводити треба.

Звісно, Воробус міг би зараз написати свою точку зору по цьому питанню, але не буду цього робити, а просто промовчу. Все-таки, як не як, свято сьогодні, а не тема для скиглення.

За 23-и роки Україна пережила багато чого, але, всі проблеми що були ховаються перед труднощами, які почалися від того часу коли спецпідрозділ «Беркут» розігнав мирний мітинг студентів, які висловлювали свою позицію про те, що вони хочуть в Європу…

Опісля всі добре знають що було… Майдан, страйки, Небесна Сотня, скинення із трону титана-вбивці, анексія Криму, війна на Сході нашої країни, яка досі триває і ніхто зараз точно сказати не може коли ж вона завершиться і чи взагалі завершиться….

Також читайте:   Святкування Різдва чи ВКонтакті?

Росія так і хоче загарбати Україну, знищити її і забрати землі під свій контроль. Кожного дня коли дивишся на події в Луганську та Донецьку, розумієш що життя – це тимчасове явище.

Сьогодні людина є, говорить з тобою, а завтра її вже може не бути… Тому, давно казав, кажу і буду казати, що треба завжди жити сьогоденням, брати від життя максимум і насолоджуватися свободою.

Адже, ми живемо у незалежній країні, на свої землі, вирощуємо дітей,… садимо картоплю, відпочиваємо в мальовничих Карпатах тощо.

Звісно, нарікання з боку людей також є. Рівень життя у нас не високий, зарплати низькі, багато хто через це шукає кращої долі закордоном.

Так, це їхнє право, але жодна країна ніколи не стане для вас Батьківщиною, землею де ви народилися та виросли.

Будемо сподіватися, що військова агресія на Сході країни таки завершиться, люди більше гинути не будуть, а Україна заживе по-новому, вступить у ЄС і життя у нас буде як мінімум гідне, а як максимум…

Блог Воробуса вітає вас, читачі блогу, із святом Незалежності. Бажаємо вам перша за все миру, злагоди, здоров’я і наснаги будувати нову країну.

Слава Україні!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Ptasya 24.08.2014 пише:

    Миру нам :hello:

  2. Stakeholder 24.08.2014 пише:

    Приєднуюсь до привітань, Слава Україні!

    П.С.

    скинення із трону титана-вбивці

    можливо ти мав на увазі “тирана”? бо якось важко назвати яйцепада титаном :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*