Чи звертають увагу дівчата на дорогі мобільні телефони?

Мобілка

Продовжуємо розповідати цікаві історії на вашому з вами улюбленому ресурсі під назвою – блог Воробуса.

На цей раз ми будемо говорити на таку цікаву тему як: мобільні телефони, а саме про те чи вони мають вплив на дівчат.

Як прийшла мені в голову ця ідея? Все було достатньо таки просто. Якось ваш покірний сидів із колегою на балконі, попивав 1517 і раптом ми побачили дівчину, яка йшла вулицею.

Ми, звісно, що почали їй підсвистувати, але дівчина уваги на нас не звертала, бо:

  1. або не хотіла.
  2. розмовляла з кимось по дуже дорогому апараті.

Колега ще додав, що от Воробус коли будеш мати такий дорогий телефон як дівчина, то можеш спокійно спуститися вниз і пробувати познайомитися.

Як ви думаєте як на ці слова відреагував ваш автор? Все просто, я сказав що дівчата при знайомстві із хлопцем на мобільний телефон не дивляться. Їх цікавлять зовсім інші деталі.

Колега посміявся і сказав що ок, напиши на цю тему публікацію, нехай люд висловить свою точку зору. На тому ми і розійшлися.

Точки зору від читачів чекаю в коментарях до цієї публікації, а поки що спробую обґрунтувати свої домисли.

Чому то дівчина має звертати увагу на дороговизну мобільного телефону хлопця? Як на мене, вона перш за все дивиться щоб він був красивий, розумний, мав почуття гумору, а не на мобілку.

Не з мобільним телефоном же заводити майбутні стосунки?

Пробував попитатися людей що вони думають по цьому питанню. Так от, один мій колега пан Роман сказав, що дівчина при знайомстві дивиться на все: від очей, одягу, рис лиця і до розміру гаманця, наявності авто і до мобільного телефону.

Ще один знайомий казав, що дівчині начхати на мобілку хлопця, їй треба хороший секс, а мобільник лише слугує для того щоб зателефонувати йому. Тому, це може бути не надсучасний IPHONE, а й проста NOKIA 1100.

З дівчатами теж спілкувався на цю тему. Звісно, що вони так зразу всі інтимні речі не розкажуть, але так бачив по розмові, що вони таки дивляться на мобільні телефони, різні гаджети і так далі.

А ще мені одна дівчина сказала, що при знайомстві представниці прекрасної статі дивляться на те, як дивиться на неї хлопчина. І що цікаво, на її телефон, зокрема. Хаха….

В мене особисто не надто дорогий телефон і у найближчий час його змінювати не збираюся, а дівчата нехай собі думають все що хочуть. 😀

Також чекаю ваших домислів по даному питанню. Дорогий телефон треба чи це лишнє?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. zly_bober 05.08.2014 пише:

    Тому в тебе дівчини і немає Воробус бо телефон маєш дешевий :))) ось тобі і відповідь на запитвння

  2. viking 05.08.2014 пише:

    Я думаю, що звертають увагу на дорогі телефони тільки ті дівчата, яким від хлопця потрібні тільки гроші. Якщо дівчина перш за все дивиться, щоб хлопець був розумний і красивий, тоді їй все одно, який у нього телефон.

  3. Вертоліт 05.08.2014 пише:

    Згоден з viking, Я познайомився з дружиною коли мав старий чорнобілий телефон бігав в брудних штанях і босим по лісі ) то був фестиваль до слова. :rolleyes:

  4. vrubli 07.08.2014 пише:

    Ми живемо у суспільстві, де в багатьох людей телефон розумніший за власника, тож так – ті дурепи, в яких телефон мудріший за них самих на нього увагу звертають.
    Розумніші дівчата звертають увагу на інші якості хлопця.

  5. Alex_V 31.03.2015 пише:

    vrubli, а може вона шукає якогось лоха якого можна розвести на гроші? І телефон – це перше, на що вони звертають увагу в даному випадку.

  6. vrubli 01.04.2015 пише:

    Alex_V, примітивна у Вас логіка.
    Якщо вона шукає лоха з грошима, то буде звертати увагу не на телефон, а на машину 🙂

  7. Stakeholder 01.04.2015 пише:

    vrubli, так ось навіщо різні лохи купують дорогі машини і потім ходять з голою сракою 😀

  8. lupusurbem 05.11.2015 пише:

    Дівчата звертають увагу на все, бо вони шукають… Самця – захисника, здобувача, репродуктора з найкращим набором генів. Свідомо чи несвідомо. Це, може, грубо, та така природа;-) Дорогий модний мобільник, автівка та інші цацки – ознака успішного самця-здобувача, який здатен забезпечити себе, самку і потомство. Правда, є особини, які володіють різники статусними цацками, але не є самцями-здобувачами, а є звичайнісінькими понтопопугайчиками. Тому розумні дівчата оцінюють хлопця не лише за одним мобільним телефоном. А такі, що лише за телефоном нас самих не цікавлять. Ми ж шукаєм не лише ноги, цицьки, дупу …

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*