Генделики стають недоступними для простих смертних? - Блог про Львів

Генделики стають недоступними для простих смертних?

Кабаки пустують

Сьогодні надворі п’ятниця, 15 серпня, а це означає, що черговий день настав і будуть з’являтися нові публікації на блозі.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про алкоголь. Знову про нього…

Знаю, зараз багато хто скаже мені що Воробус вже ним дістав. Може і так, але цінова політика, яка віднедавна була запроваджена на цей напій змушує задуматися над доцільністю вживання спиртних напоїв.

Їде вчора Воробус додому, на вулиці спека, зайшов у місцевий генделик попити холодного квасу аж раптом зустрічаю старого знайомого – Омелька Косопизда.

Звісно що ми привіталися, я взяв квас та й присів біля вельможного пана, який, до слова, попивав пиво.

Говорили ми про різне, але найбільш цікавою була тема оковитої. Омелько почав бідкатися, що із збільшенням ціни на горілку в магазині відповідно і збільшилися ціни на оковиту в кабаках.

Відтепер, щоб піти після роботи посидіти з хлопаками та випити чарчину треба викласти ледве не сотню за пляшку.

З нашими зарплатами це собі дозволити може не кожен. Омелько ще й додав, цитую: «Був нещодавно на весіллі, хотів похмелитися, але коли глянув на ціни зрозумів, що вже краще пива випити чим горілку. Оковиту якщо і пити, то десь в хаті або ж на природі».

Чи можу я погодитися із нашим активним читачем? Звісно, що всі погодяться із думкою, що людина, яка любить пити горілку буде це робити і коли пляшка в магазині буде коштувати 100 чи 200 гривень.

Також читайте:   Чому на нижньому "Шуварі" зняли місток?

Але, є й інша сторона медалі. Коли людині буде явно не по кишені горілка, то вона добре подумає чи йти у бар чи краще піти купити вітамінів на ринок.

Якщо хтось думає що пиво зараз не подорожчало – теж помиляється. Із збільшенням цін на бензин подорожчало все. Це стосується як пива, соків так і простих закусок.

Пам’ятаю десь два дні тому ваш покірний зайшов пообідати у кафе, то ледве вклався у 30-ть гривень. Так собі подумав, а чи не краще з собою щось брати на обід? Дешевше буде…

Щодо запитання Омелька чи я не побачив зменшення людей в кабаках ваш покірний відповів, що помітив. Але, тут однозначної відповіді дати не можу чи пов’язано це із ростом цін.

В країні зараз триває війна, гинуть люди і зараз явно не до веселощів. А коли приходиш в кабак, то хочеться погнати, поспівати…

А як ви, читачі блогу, вважаєте, чи доцільно в даний час ходити по кабаках? Вас ціни задовільняють? Чи краще таки йти на природу?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Старий пес 18.08.2014 пише:

    до дупи. в селі ми пєм на стадйоні або біля мАгазину. я би во такі гроші не давав ніколи.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*