Львів попрощався із Героєм України – Кирилом Андреєнком

Львів попрощався із Героєм України – Кирилом Андреєнком

Війна на Сході нашої країни триває. І щоб там не говорили, що це лише сутички – ніхто вже не вірить ні Росії, ні терористам. Вони просто таки хочуть знищити наш народ.

Ледве не кожного дня у зоні АТО гинуть наші люди: прості мирні жителі, військові, які захищають територіальну цілісність нашої країни.

Ними є як старші люди, так і зовсім молоді люди.

Сьогодні Львів попрощався із черговим Героєм України – Кирилом Андреєнком, який був вбитий саме в зоні АТО 29 липня злісними терористами.

Спершу у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла відбувалася заупокійна літургія, а згодом вже був чин похорону на Личаківському кладовищі.

Попрощатися із ГЕРОЄМ прийшло кілька сотень людей, які приїхали чи прийшли віддати останню шану хлопцеві. Був на похороні і мер
міста Львова, заступник ЛОДА, а також інші чиновники та громада.

Цікаві слова прощання прозвучали з їхніх вуст. Чого лише вартує той факт, що хлопчина народився в російському місті Чита і саме від рук людей з Росії він і загинув.

Личаківське кладовище

Хіба він колись міг собі таке подумати?

Ще кілька фактів про Кирила.

Народився він 6 травня 1988 року. Завершив Кирило Академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за спеціалізацією «Управління діями підрозділів військової розвідки та спеціального призначення».

Також читайте:   Війну починають люди, а не гриби

Поховали його на полі почесних поховань №76. Саме там, нагадаю, були поховані і солдати, загиблі під Зеленопіллям. Це вже стало такою собі «доброю» традицією.

Такого нам точно не треба, але загарбник не зупиниться ні перед чим. Росія і надалі постачає зброю терористам, ті стріляють з різного роду зброї.

Зокрема, сьогодні в інтернеті з’явилася знову невтішна інформація із зони АТО. За минулу добу від обстрілів «тварюк» загинуло ще семеро наших військових, 19-ть було поранено і не знати чи вони будуть жити.

Прощання з Героєм

Коли це все нарешті завершиться? З’являлася інформація що можливо 13 серпня, але я в це мало вірю. Недаремно військові кажуть що як мінімум три місяці треба щоб звільнити всі зони захоплені терористами.

Молимося за Україну разом і сподіваємося таки що більше наші люди гинути не будуть.

Слава Україні, Слава Героям, Герої не вмирають…..

Насамкінець, пропоную послухати пісню, яка нещодавно з’явилася в інтернеті і називається «Повертайся живим». Саме такі слова ми кажемо нашим військовим які йдуть захищати наш край:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. YurOK 07.08.2014 пише:

    Вічна йому память! Герої не вмирають…

  2. VIK 08.08.2014 пише:

    YurOK пише:
    Вічна йому память! Герої не вмирають…

    як не говори, але все ж таки і герої вмирають! 🙁

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*