У Львові почав курсувати трамвай у вишивці

Трамвай у вишивці

Політична ситуація у нашій країні і надалі залишається доволі напруженою. Ледь не кожного дня у зоні АТО гинуть люди. Це як мирні жителі, так і військовослужбовці, які хочуть звільнити захоплені міста від терористів.

А їх, як відомо, там залишилося ой як ще багато. Плюс важку техніку доставляє Росія. Хоч вона це заперечує, але вже є сотні, а то й тисячі доказів її причетності до збройного конфлікту на сході нашої країни.

Будемо сподіватися, що війна таки незабаром завершиться і люди вже гинути не будуть. Це ж просто в голові не вкладається, що сьогодні людина є, з тобою спілкується, а завтра їде в АТО і там її безжально вбивають.

Коли спостерігаю за подіями на Сході, все більше дивуюся людям, які можуть бути такими тварюками. Так, нехай там вони терористи, хочуть свою республіку, але для чого вбивати мирних людей.

«Живий» приклад, автобус із білими прапорами у якому їхали жінки з дітьми був безжально розстріляний терористами. Як це можна назвати? Без коментарів…

Люди зі всієї країни чим можуть допомагають нашим військовим. Хто збирає гроші, хто проводить різні розпродажі, а хто ж просто вселяє патріотичний дух.

Коли нещодавно був на Івано-Франківщині, то по дорозі бачив, що майже всі мости там розмальовують у синьо-жовті кольори. Таким чином люди хочуть показати нашу єдність, вселити дух переможця і так далі.

Також читайте:   Автостанція "Західна". Чергове знущання над людьми?

Львів також не став осторонь. Блог Воробуса вже писав про те, що кілька тижні тому на вулиці Княгині Ольги почали розмальовувати міст, говорила мені одна дівчинка що те саме роблять у такому районі як Рясне.

Вчора вже з’явилася інформація про міст на вулиці Стрийській. Все це добре, але знову ж таки, на мою думку, витрачені гроші на фарбу краще би пішли на закупівлю форми нашим військовим.

Але, то таке… Кожен має голову на плечах і знає що робить.

Вчора ж в інтернеті побачив ще один вид патріотизму. Виявляється віднедавна на вулицях нашого міста почав їздити патріотичний трамвай.

Поки що він їздить на маршруті №6, хоча кажуть що незабаром можуть з’явитися подібні трамваї і на інших маршрутах.

Як він виглядає? Все просто, трамвай одягнули у вишиті кольори – символ української культури.

Точно не знаю чи цей трамвай закликає до патріотизму якраз у зв’язку із військовими діями. Є ще думка, що його таким зробили спеціально для Дня Незалежності, яке ми будемо святкувати на вихідних.

Якби там не було, щоб не говорили, а виглядає все це досить непогано.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 21.08.2014 пише:

    якщо мені не зраджує пам’ять то такі трамваї їздили і раніше, може й все до того ж дня незалежності, думаю ніякого відношення до подій на сході він не має

  2. russo turisto 21.08.2014 пише:

    А как будет правильно – “вышивка” или “вышиванка”? 😕

  3. viking 21.08.2014 пише:

    russo turisto, слово “вишивка” вживається у двох випадках. В даному випадку це іменник, що означає “вишитий візерунок”. А вишиванка – це сорочка із вишитим візерунком.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*