В Європі говорять про життя, а в Україні про алкоголь?

Теми за столом

Досить часто Воробус спілкується із різного роду людьми. Це може бути як молодь, так і старші люди.

Від них часто чую різні побажання по написанню публікацій. От буквально вчора сидів за бокалом квасу з одним старшим паном. Говорили ми довго на різні теми.

Для себе «взяв» щось новеньке і, сподіваюся, він зробив подібне. У його словах мені сподобалася наступна фраза:

«От, Ігоре, коли люди десь збираються, то завжди найпопулярнішими темами для розмов є алкоголь, як хто напився, хто що чудив і так далі. Невже то ж пиво, горілка є такими важливими у нашому житті?»

Автор блогу пообіцяв панові висловити свою точку зору і виставити на загал. Можливо наші читачі, таким чином, зможуть також сказати щось подібне.

Отже, і справді, тема алкоголю досить часто піднімається на зустрічах людей. Спершу народ збирається, питає один в одного як справи, а згодом починаються історії як хто напивався, коли це було, як все завершилося, чи були пригоди і так далі.

І якщо в Європі більше говорять про життя, свої здобутки, то в нас, на жаль, найпопулярнішою темою є тема алкоголю. А вже після нього можна поговорити про політику, футбол, стосунки у сім’ї і так далі.

Невже українці так схильні до алкоголізму? На мою думку, все залежить від менталітету людей. Чомусь у нас є така мода йти з друзями на пиво.

Також читайте:   Штори плісе: види, переваги та особливості

Невже не можна піти просто на те ж морозиво або прогулятися парком, помилуватися містом чи просто попити кави?

От у місті Лева часто бувають спортивні події на кшталт футболу. І що ви думаєте? Багато вболівальників приходить на нього вже у стані ейфорії, тобто алкогольного сп’яніння.

Невже не можна просто вболівати за улюблену команду? Виходить, що не можна…

Весілля. Таке враження, що люд приходить туди щоб попити горілки і випити її місячну норму.

Не сперечаюся, випити за здоров’я молодих таки можна, але не напиватися в хлам щоб потім тиждень на роботу не ходити і відходити? Чи це робиться для того щоб були теми для майбутніх розмов за тим же пивом?

Робота. Тут також є свої унікуми. Ну, я розумію є день народження, велике свято коли працівники можуть зібратися та випити оковитої, але ж не кожного дня це робити?

Знаю таких людей що по два рази в день бували п’яними. Це маразм вищої марки.

Якщо Україна хоче дійсно стати європейською державою, то треба щоб люд змінював свій менталітет, а саме не напиватися як свиня, не смітити де попало і найголовніше не бути рагулем.

Змінюймося!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. viking 21.09.2014 пише:

    😮

  2. Stakeholder 21.09.2014 пише:

    Щось намішано все накупу: піти на пиво і алкоголізм, ейфорія і рагулізм, і все це під егідою конфронтації України і “Європи”, дійсно схоже на розмову “на пиві” )) Варобус, відділяй трохи мух від котлет 😡

  3. russo turisto 22.09.2014 пише:

    Так выглядит, что наш “воробышек” слегка перебрал… 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*