Коли трамвай вбиває насмерть (відео) - Блог про Львів

Коли трамвай вбиває насмерть (відео)

Смерть від трамвая

Черговий день завершується і можливо Воробус би вже спав, але не може не розповісти своїм читачам про один інцидент, який сьогодні, 30 жовтня відбувся на кінцевій зупинці трамваю №2 та №10 що на вулиці Пасічній.

Скільки живу такого на своїй пам’яті точно не пам’ятаю. Що такого сталося у Львові?

Близько 12 години 30 хвилин на кінцевій зупинці такий громадський транспорт як трамвай на смерть збив 60-ти річну бабусю.

Дуже дивним є той факт, що свідків цієї жахливої трагедії нема. Смішно таке чути, адже на цій кінцевій зупинці бував неодноразово і так завжди збирається дуже велика кількість людей: це студенти, пенсіонери, прості люди, які або їдуть на або ж поспішають з роботи додому.

Плюс до цього всього є багато яток на яких продавці продають свою продукцію. Невже ніхто з них нічого не бачив?

Дивився відео інциденту в інтернеті і стає дивним ще один факт, а саме куди дивилася водій трамваю? Там що 5 передач є? Газ, гальма – більше в тому трамваю нічого нема.

Як вона запевнила потім, нічого і нікого вона не бачила.

Знаю, треба бути в курсі всіх подій, але я просто таки в шоці з цієї новини. Людина зараз є, а вже за кілька хвилин її може не бути.

Також читайте:   ЛеоКарт. Коли ж буде додаток?

Думаю, після смерті бабусі настав таки час зробити кардинальні зміни в роботі електротранспорту. Які саме? Думаю насамперед ті, що треба заборонити продаж квитків у салоні трамваю.

Сам знаю, що водії часто відволікаються від своїх прямих обов’язків та можуть наробити біди на дорозі адже трамвай як не крути є учасником дорожнього руху.

Далі.

Приймати на роботу людей відповідальних. А то ці слова «я нічого не знаю, нічого не бачила» не канають. Треба бачити і бути максимально пильним, а не поправляти зачіску протягом усієї дороги з одного пункту призначення до іншого.

Так, є ще одне припущення що вина у смерті можливо і сама бабуся, але факт залишається фактом – людини з нами вже нема.

Будьте обережними де б ви не були: на вулиці, вдома, на зупинці громадського транспорту тощо. Береженого – Бог береже!!!

Загалом день для Воробуса видався на новини не надто вдалим. Як не гляну на новини, не говорю із друзяками – одні смертельні випадки.

Тому сподіваюся завтра він буде набагато кращим чого бажаю і вам, читачі блогу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Ольга 31.10.2014 пише:

    Цей трамвай на Пасічній – це якесь погане місце. Там загинула Олена Красівська, колишня дружина Славка Чорновола (мама Тараса), потім дружина Зеновія Красівського…

  2. Grammar Nazzi 31.10.2014 пише:

    Насмерть пиш. разом.

  3. я навіть відео дивитися не буду… ніколи не любила трамваї

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*