Сучасна молодь: технології є, розуму нема - Блог про Львів

Сучасна молодь: технології є, розуму нема

Розуму нема

Бувають у Воробуса і такі моменти в житті коли я люблю поміркувати на ту чи нішу тематику.

От буквально кілька днів тому йшли з роботи з колегою і побачили як себе поводить теперішня молодь, а це переважно школярі та студенти.

Їм не треба навчання, кар’єри, лише б ходити по дискотеках, пити пиво на вулиці, вештатися із підозрілими людьми тощо.

Знаю, багато хто зараз мені дорікне, що Воробус з роками став занудою, що я також був школярем, студентом і так далі, і також попивав пиво у парку.

Пиво може і попивав, але до навчання відносився якось більш серйозніше. Ми ж вчимося не для мами, для тата, для брата, а для себе. Так, викладачі можливо і не в повному обсязі подають матеріал, але тим і цінується вища освіта що за 5-ть років вчиш великий обсяг.

Хотів би трохи поринути у минуле, а саме в школу коли вчився Воробус. Так от, тоді у нас не було ні комп’ютерів, ні планшетів, ні інтернету який, до слова, є зараз.

Коли нам задавали домашнє завдання, то приходилося його виконувати. В іншому ж випадку можна було отримати на горіхи вдома коли була догана зі школи.

Що ми маємо зараз? Все це в дітей є, але, на мою думку, інтернет просто зіпсував дітей. Вони навіть не можуть додуматися прийти додому і хоча б в інтернеті пошукати розв’язання того чи іншого завдання.

Також читайте:   Чи варто одягати домашніх улюбленців?

В них в голові двіжняки, кантакти, алкоголь, курево і так далі. Чому я не дивуюся коли ці ж люди через кілька років у кожному слові допускають граматичні помилки.

Справа не у комах, знаках запитання чи оклику. Люди не можуть написати слова без помилки. Що вже говорити про якісь там коми.

З студентами ще більша проблема. Якщо школярів ще хоч якось контролюють батьки, то студентів – ні. Навчальні заклади потерпають від нестачі людей, тому як не крути, а вчишся ти чи не вчишся тобі все рівно поставлять оцінку.

Особливо вищим навчальним закладам в прикол щоб студенти були, а не виганяти їх.

Натомість студенти перші по відвідуванню дискотек, розпиванню алкогольних напоїв тощо. Пам’ятаю раз їхав в район, то краєм вуха чув розмову двох старших панянок про те як важко вчитися синові у Львові.

На те гроші треба, на сесію треба, на дорогу також треба. Невже ці жінки не можуть здогадатися що їхні ж сини, дочки їх тупо дурять і втрачають гроші на власні ж розваги.

Прикро, але змушений констатувати той факт, що технологіям сьогоднішньому молодому поколінню життя дало, а от розуму ні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 13 може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 09.10.2014 пише:

    Бліііін ти вже як пенсія травиш молодь 😀 😀 😀

  2. ШКОлоло 09.10.2014 пише:

    Сишиш ти я тєбя найду по айпі вичеслю !!! мама після твої статті гроші не дає за шо бухать буду ти безжалосний 😈

  3. Vorobus 09.10.2014 пише:

    ШКОлоло, 😆 😆 😆 😆 😆

  4. PVS 10.10.2014 пише:

    ШКОлоло пише:
    Сишиш ти я тєбя найду по айпі вичеслю !!! мама після твої статті гроші не дає за шо бухать буду ти безжалосний

    Дуже схоже (майже без розділових знаків 🙂 ), але в слові «безжалосний» замало помилок. Тому це фейковий комент 😀

  5. Stakeholder 10.10.2014 пише:

    Це все звичайно цікаво й актуально, але я так і не зрозумів яка вина технологій в тому, що студенти бухають замість того щоб вчитись? 😕

  6. Думаю, не варто усіх підодні граблі рівняти. Завжди є ті, що вчаться, і ті, що сачкують. А технології, вони звичайно змінюють молодь, але все не так критично. Хоча усі ми залежні від чогось.

  7. Володимир 12.10.2014 пише:

    Написано все правильно. Сам працюю викладачем. Років 20 тому, коли зробив якусь помилку в формулах на дошці, то обов’язково знаходились ті, що її виправляли. А тепер пиши все, що хочеш і ніхто не зреагує на помилку….Прикро за молодь, державу…. Таким чином ми не побудуєму вільну і процвітаючу Україну….

  8. Jonh_2014 13.10.2014 пише:

    Він правий. В тому й сенс, що сучасна молодь сидить в інтернеті, який її розбещує. Замість того, щоб зациклитись на навчанні, сидять в комп’ютерах і балакають з невідомими людьми, яких навіть в очі не бачили і це негативно впливає на них. Та й взагалі, всі ці розмови в цифровому світі якісь безглуздні, час тільки гають, краще взяти книгу та почитати, це більш корисніше.

  9. ШКОлоло 13.10.2014 пише:

    PVS, і тєбя найду сишал ? 😈

  10. Вертоліт 14.10.2014 пише:

    ШКОлоло, сишиш ти ) конь пархатий не наїжджай на мого друга. 👿 Вибачаюсь за офтоп) :hello:

  11. Vorobus 14.10.2014 пише:

    😮 😮 😮 😮

  12. Вертоліт 14.10.2014 пише:

    Vorobus, не хвлюсья Ігорко, я захищу тебе ….. 😆

  13. тиндра-каландра 14.10.2014 пише:

    чьо?! чьо?! – опппа ні..я! 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*