У Карпатах випав перший сніг - Блог про Львів

У Карпатах випав перший сніг

У Карпатах випав перший сніг

Як і прогнозували синоптики сьогодні (24 жовтня) на вулицях міста Львова істотно похолодало і де-не-де навіть літає сніг. Що не кажіть, але холоднувато.

Тому, якби ми цього не хотіли коли виходиш на свіже повітря треба одягати теплу куртку і бажано шапку щоб згодом не простудитися.

Здавалося нічого такого в цій новині нема, але таки є. Виявляється в наших улюблених Карпатах сьогодні, починаючи із ночі падає сніг і то досить таки сильний.

Як мені зранку сказав колега, цитую: «Воробус, готуйся до лижного сезону, він вже незабаром розпочнеться».

Звісно, що із лижним сезоном він явно переборщив, бо він якщо і розпочнеться то мінімум на початку грудня, та і сніг буде нетривалим. Вже з понеділка синоптики прогнозують суттєве підвищення температури і снігопади припиняться.

Блог Воробуса вирішив на кілька миттєвостей перенестися у Карпати і поглянути яка ж там ситуація із погодою.

Першим місцем де я заглянув був курорт Буковель.

За допомогою веб-камер видно, що там падає сніг і навкруги все біло. Думаю не важко здогадатися що температура повітря там мінусова, а саме близько 1 градуса морозу.

Якщо би це вже був грудень, власники курорту могли би вже запускати пушки і робити свій сніг. Погода цьому сприяє.

Також читайте:   Вітер...

Йдемо далі.

Переносимося в смт. Славське, а саме на гору Тростян.

Як показує веб-камера звідти, температура повітря там також мінусова, сніг лежить на дахах будинків, траві, але на даний момент він не падає.

Тут десь така сама погода як у місті Лева.

І це ще не все.

Драгобрат.

Як каже мій хороший приятель лижник, цитую: «Це місце де дідько каже вже всі добраніч». І справді їхати туди ще довше чим на Буковель і за день звідти явно не повернешся.

Так от, як показує веб-камера звідти там також падає сніг і, мабуть, навіть сильніший чим на тому ж таки Буковелі. Принаймні всі схили покриті снігом і є сильний вітер.

Тут також при можливості вже можна було би кататися на лижах.

Зрозуміло, що це лише початок, а справжні снігопади прийдуть до нас мінімум в кінці листопада. Хоча, автор блогу може і помилятися.

У найближчих публікаціях читайте багато про майбутній лижний сезон, а саме як до нього приготуватися, коли їхати і так далі.

А поки що гріємося….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. вюн 25.10.2014 пише:

    курва я сьогодні злий як дикий пес

  2. вюн 25.10.2014 пише:

    всі підуть до камери як пише той підручник, будем розбиралися хто є винуватий, може той худий, а може ти патлатий, пишемо заяву, шо не має ручки, тихо зараз буде ти патлата сучка всі ви наказаніє будете нести в кого є 100 гривень можете іти

  3. Jorgen 25.10.2014 пише:

    вюн, шо за срач 👿

  4. zars 26.10.2014 пише:

    то план…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*