Футбол. Шахтар програє Атлетику. Враження від гри

Шахтар програє Атлетику

Вчора у Львові був великий футбол. На стадіоні «Арена Львів» проходив черговий поєдинок Ліги Чемпіонів у якому між собою зустрічалися такі команди як: донецький Шахтар та іспанський Атлетик.

Гра видалася дуже цікавою та напруженою, щоправда завершилася поразкою української команди із рахунком 0-1.

Не міг не скористатися черговою нагодою сходити на елітний поєдинок і ваш автор у сьогоднішній публікації поділюся своїми враженнями від побаченого.

Ще за довго до поєдинку стало відомо, що на грі Шахтаря та Атлетика буде аншлаг. Люди їхали на футбол звідусіль і це навіть незважаючи на те, що на вулиці була явно не літня погода.

А той же такий популярний серед людей розважальний центр – «Кінг Крос Леополіс» був забитий вщент. Сісти випити чаю чи оковитої там практично не було де.

На футбол ми проходили довго, щось ті стюарди довго вовтузилися із людьми. Хоча і їх зрозуміти можна, адже перед грою вболівальників масово попереджали про можливі провокації.

Останніх не було і люд себе поводив толерантно. Тому, стадіон ще буде приймати матчі подібного рівня.

Звісно, що найбільший фурор у людей викликав гімн Ліги Чемпіонів під який весь стадіон встав. За гімн України теж вболівальники не забували. Протягом першого тайму його виконували разів зо п’ять це точно.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати перемагають Олімпік (відео)

Знаю, зараз ви мені задасте питання чи активно підтримували донецьку команду у Львові. Відповідаю, не так як Карпати чи збірну України, але народ підтримував.

Досить часто було чути вигуки «Україна, Україна». Менше кричали «Шахтар, Шахтар». Та, тим не менше, поразки нашій команді ніхто не бажав.

Гра. Вона була рівною, просто більше пощастило гостям з Іспанії. От, скажімо якби на почату гри був забив Тейшейра, то ще невідомо як би завершився цей матч.

А так, поразка, яка тим не менше, дозволила команді з Донецька вийти в наступний раунд змагань.

Тепер все йде до того, що в лютому у Львів приїде топ-клуб. Це може бути як Реал, Барселона, так і Челсі чи Баварія.

Добирання додому. Не знаю як там хто, а ваш автор проблем із транспортом не мав. На автовокзал в цей вечір напевно пригнали весь громадський транспорт який лише є у місті Лева.

Реально було чим їхати… Нарешті до влади міста дійшло, що з людьми треба рахуватися хоч колись.

Ну, і насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у вчорашньому поєдинку у якому зустрічалися Шахтар та Атлетик:

Далі буде?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. arhivarius 26.11.2014 пише:

    Шахтар не є українською командою. Це збіговисько легіонерів під командою цигана. 🙂

  2. Омелян Косопизд 26.11.2014 пише:

    Сама атмосфера перед матчем в “Українських варениках” була кращою , ніж матч сепаратиських команд 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*