Квиток на потяг через пошту: за чи проти?

Квиток на потяг через пошту: за чи проти?

Як часто ви подорожуєте? Думаю відповідь – очевидна. Дуже часто, адже якби ми не хотіли сидіти вдома деколи таки треба вийти в люди: поїхати до родичів, у відрядження і так далі.

Звісно, що завжди літаками літати не будемо, тому треба час від часу їздити дешевим транспортом. А ним, до слова, в даний час є залізниця.

Чесно признаюся, завжди мене бісила процедура купівлі квитків на потяги. Ми вже дожили до того часу коли потенційний пасажир має зайти в мережу інтернет, вибрати напрямок куди їхати, оплатити замовлення карткою і не ходити в різні каси.

Знаю по собі, що часто коли приходиш в касу, то треба стояти довжелезну чергу, потім тобі ще хтось починає хамити. Одним словом, псуєш собі настрій з тим совком на весь день.

До міністерства транспорту України трохи доходить і вони почали впроваджувати електронні квитки на потяги. Але, знову ж таки проблема: їх мало, а хотілося би щоб вся залізниця була автоматизована.

З часом це таки обіцяли зробити. Правда коли ніхто не знає.

Натомість, заходить коли то ваш автор в інтернет, читає новини і дізнається, що міністерство транспорту та зв’язку України з 1 листопада ввело в дію новий сервіс – купівля квитків на потяги, літаки через пошту.

Також читайте:   Без булави не літаю...

Чесно? Отетерів від цієї новини. Мені здається це зайве, хоча, як завжди спробую висловити дві точки зору.

Перша – купівля квитків через пошту таки потрібна

Так, багато хто із людей живе в селі, інтернету там нема, їхати у районний центр дуже далеко, а так можна прийти на пошту і там за допомогою телефонного дзвінка працівник пошти вам замовить квиток на той чи інший напрямок.

Згодом людина приїде на вокзал і замовлення обміняє на квиток.

Якщо ж інтернет є на пошті, то взагалі все простіше, працівник пошти зайде в мережу, все замовить і буде свято.

Друга – купівля квитків через пошту зайва

Як каже мій приятель Марсело, купляти квитки на потяг через пошту – це те саме що прийти в секс шоп і купити там картоплю. 😀 Смішно, але такі реалії.

Як на мене, мінтранспорту займається трохи не тим. Так, Укрпошту треба піднімати з низів, але ж не таким чином. Краще би робили все можливе в плані купівлі квитка на потяг через інтернет. Щоб більша кількість потягів мала цю функцію.

Ми ж розвиваємося, а не деградуємо?

Звісно, що скільки людей – стільки і думок. Моя думка така, а ваша?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. vbhjckfd 20.11.2014 пише:

    Повністю згоден про інтернет.
    Саме його треба робити масово доступним, а не убогу пошту змушуватись займатись непрофільними речима типу сплати комуналки, продажів хавки і квитків.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*