Львівська маршрутка – місце для знайомств із дівчатами? - Блог про Львів

Львівська маршрутка – місце для знайомств із дівчатами?

Львівська маршрутка - місце для знайомств із дівчатами?

Що лише не видумують чоловіки щоб познайомитися з хорошими дівчатами. Часто це трапляється навіть, увага, у маршрутних таксі.

Здається, що львівська маршрутка – це явно не місце для знайомств, але є люди що ламають стереотипи.

Про одну із таких історій розповім у черговій публікації на блозі.

Діло було так. Кілька днів тому ваш покірний автор був на Сихові й захотілося мені поїхати подивитися що там і як в розважальному центрі – Кінг Крос Леополіс.

Сів Воробус в набиту людьми маршрутку, «вуха» не встиг натягти і хотілося мені цього чи не хотілося змушений був слухати про що ж говорять в салоні люди.

На цей раз телефонних розмов людей на тему хто що їв, а хто куди їде не було, а було інше. Чоловік років 35-40-а саме в салоні маршрутки вирішив познайомитися із дівчиною.

За його словами вона йому дуже сподобалася і він би навіть на ній одружився. Це одразу ж викликало ще неабияку зацікавленість серед людей.

Правда подейкують що чоловік був напідпитку, про що активно говорити люди.

Моя думка, що якщо людина себе адекватно веде, то і те, що вона випила там грам 100 горілки ще нічого не означає.

Як реагувала на знайомство дівчина? Часто представниці прекрасної статі одразу ж ігнорують чоловіків, але це був не той випадок.

Також читайте:   Водій маршрутки: "Я також маю право на особисте життя..."

Дівчина почала активно дискутувати і питати для чого вона потрібна чоловіку.

Люди у маршрутному таксі як і водій уважно все слухали. «Санта-Барбара», по-львівськи.

Далі спробую процитувати пана: «Ти мені дуже сподобалася, я би на тобі навіть одружився. Можливо саме таким чином зумів кинути пити, а мав би для кого жити і за ким доглядати».

Далі чоловік витягнув водійські права і навіть показував як його звати, прізвище і так далі.

Я собі так подумав, що слова пана таки були вірними. Коли є жінка в домі, то вона піклується про свого коханого, чекає його вдома, вони разом кудись ходять.

А коли людина – холостяк, то приходить додому коли захоче, водиться з різними пияцюрниками і може собі зіпсувати подальше життя.

Чим завершилася ця історія не знаю, адже що чоловік, що жінка вийшли разом на перехресті Стрийська-Наукова. Деякі люди ще казали що не варто виходити їй, але дівчина запевнила що все нормально.

Можливо таки любов?

Тому, не варто соромитися знайомитися із новими людьми. Можливо це саме та людина, яка стане в житті вашим соратником.

Кохайте і будете коханими!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. О, то у тебе є план))))) Залишилось тільки дівчину підходящу у маршрутці зустріти)) 😆

  2. russo turisto 28.11.2014 пише:

    Любовь Варобус зла – полюбишь и козла. 😀

  3. Stakeholder 29.11.2014 пише:

    Можливо це саме та людина, яка стане в житті вашим соратником.

    коли пишеш статті про любов краще перед тим очистити мозок від політичних новин, бо скоро дівчина в тебе буде колегою по фракції 😀

  4. я от почитала і відразу згадала свій випадок: свого часу в маршрутці була познайомилася з хлопцем, при чому він дуже якось самовпевнено вівся, після того як сказав як його звати і почув як звати мене він вигрузив на мене стільтки особистої інформації шо ну… під кінець поїздки я вже знала всю його родину, їхні проблеми і що цей хлопець має “манію” на дівчат з зеленими очима. Потім я з ним ще кілька разів все таки зустрічалася(каюся, молода-зелена була))), але так як хлопець мав певну зацікавленість, на яку я готова не була, ми розбіглися. Далі, десь так за пів року в маршрутці зі мною знову почав знайомитися хлопець, цей самий))) схема та сама була. Я, щоб знову не слухати його родинні і любовні оповідки про колишніх дівчат відкрила йому очі- “ми вже знайомилися!” іхлопець на наступній зупинці втік з маршрутки)))
    і ви не повірите, але десь так зща рік часу він втретє зі мною знайомися! я розсміялася, якщо чесно, а хлопець проїхав зупинку і знову втік з маршрутки…. так що маршрутка тики та – варіант для знайомства, і не тільки з дівчатами;)))))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*