Як із жайворонка стати совою? - Блог про Львів

Як із жайворонка стати совою?

Сова

Є у Воробуса файна подружка – Оксанка.

Час від часу ми з нею спілкуємося на різноманітні теми і деколи я навіть думаю, а чи бува вона не є моїм двійником, настільки вона схожа до мене. 😀

Ну, в цьому світі все може бути. Але, добре що є такі люди, з якими завжди є про що поговорити.

Знову я захоплююся тривалими вступами до публікацій, але на цей раз вже не буду цього робити.

При розмові з дівчиною ми почали говорити на тему сонливості, адже Оксанка коли лише приходить вечір одразу ж стає такою сонливою що не може нічого робити.

Як побороти цей стан?

Воробус спробує сьогодні своїми порадами у цьому допомогти не лише чудовій дівчині, а й іншим моїм знайомим в яких теж є подібна проблемка.

Розпочну із того, що багато в чому залежить сонливість від самої людини. По природі ми народжуємося або жайворонками або ж совами.

Перші – прокидаються дуже рано, але після обіду в них енергії вже практично нема.

Другі ж навпаки, спали би довго зранку, а потім можуть лягати спати як в 1, так і в 3 годині ночі.

Читав багато домислів людей, що якщо ти народився совою, то жайворонком ніколи не станеш. Я скажу зразу – все це повна маячня.

Також читайте:   Якщо у вас гикавка

Людина якщо захоче, то зможе себе перебудувати так, що за деякий період вона буде зовсім іншою. Головне психологічно налаштуватися і мати силу волі.

Розповім що робив я. Був такий період у моєму житті, що змушений був вставати дуже рано. Коли приходив ввечері додому одразу ж лягав спати і міг проспати годин 12-ть, настільки енергії у мене не було.

Часи змінилися, трудові будні теж і зараз мені довелося перелаштуватися переважно на роботу після полудня.

На перших порах було важко, була сонливість, але через не можу пробував лягати спати в одній і тій же годині. Це, вважаю є найголовнішим.

От, наприклад, Оксанці треба лягти в 12 годині ночі, то щоб не заснути треба кілька днів підряд не лягати швидше, вийти на вулицю, погуляти, чимось зайнятися і організм поступово звикне.

Також радив би попити міцних напоїв. Не подумайте що алкогольних, а, скажімо, міцний час. Він точно швидко спати не дасть.

Можливо й навіть доведеться завести домашнього улюбленця. Якщо йому треба буде давати їсти в 23-й годині, то ви і спати не будете.

Ну, і найголовніше – психологія. Якщо себе налаштувати все в людини вийде.

Оксані бажаю коли треба ставати совою, а читачам блогу гарно провести останній вихідний день. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 16.11.2014 пише:

    Перше питання, яке виникає прочитавши заголовок: нафіга? 😀

  2. я як не можу заснути, то пю міцну каву солодку і з молоком, і тоді зразу на сон клонить))))

  3. Дякую за теплі слова, але скажу наступне: на даний момент я така птаха, якій навіть вночі не вдається поспати нормально) Хоча моя малеча ніби прислухалась до тебе і засинає тепер значно пізніше( А на майбутнє, то я звичайно спробую скористатись порадами, хоча я в принципі можу не спати, але продуктивність моєї розумової діяльності не дуже висока в нічний час. Можна хіба пляцки пекти))) 🙂

  4. Vorobus 17.11.2014 пише:

    Оксана Скоц, 😉 сирник

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*