Запали свічку в пам’ять жертв голодоморів у 1921-1923, 1932-1933 та 1946-1947 роках

День вшанування жертв голодоморів та політичних репресій

Сьогодні надворі 22 листопада, субота, перший після робочого тижня вихідний день. Тому, як це не банально звучить люд може розслабитися, а дехто й навіть посвяткувати.

Але, є й інша сторона медалі.

Справа у тому, що сьогодні святкувати аж ніяк не можна і кожен українець, українка, які себе хоч трохи поважають утримаються від масових гулянь.

Хто не знає що сьогодні за дата скажу, що традиційно в останню суботу листопада в Україні день вшанування жертв голодоморів та політичних репресій.

Якось вже так співпало, що вчора ми згадували революцію Свободи та Гідності за час якої загинуло дуже багато людей.

Сьогодні ж згадаємо людей, які загинули наглою смертю, іншими словами не можу назвати цей геноцид, який застосовувався до нашої нації у 1921-1923, 1932-1933 та 1946-1947 роках.

За офіційними даними, лише у 20-х роках загинуло більше як 10-ть мільйонів наших співвітчизників. Але, це лише офіційна цифра, а скільки ми ще не знаємо і тривалий час не будемо знати істинних фактів.

22 листопада вся Україна буде вшановувати пам’ять жертв голодомору. Кожна свідома людина має в цей день, а саме о 16 годині за київським часом де б вона не була запалити свічку пам’яті.

Також читайте:   Як хто може, так і...

Це можна зробити як біля свого будинку, на площі свого міста чи навіть на вікну вашого помешкання.

У Львові в цей день буде багато заходів, серед яких варто виділити такі як:

О 15.00 годині на площі перед пам’ятником Т. Шевченку молодь роздаватиме пам’ятні листівки, свічки та пшеничні колоски.

А о 16 годині 01 хвилині на тій же площі будуть палити ламбадки.

Так вже склалося роками, що нас постійно хотіли знищити. Робили це різними методами: силовими, штучними, такими як голод і зараз знову повернулися до силового варіанту.

Росія спить і бачить як вони захоплюють наші території. Не тут то було. Ми дамо відсіч окупантам, тому що ми сильна країна, сильна нація і ми переможемо.

З нами Господь Бог!!!

І ще, насамкінець, скажу, що також 22 листопада люд відзначає 10 років з дня початку «Помаранчевої Революції».

На жаль, вона нічого суттєво змінити в країні не змогла і до влади знову прийшов бандит, якого скинути вдалося лише завдяки нашому народу, який невмирущий.

Слава Україні!!! Слава нашим Героям і пам’ятаймо про наші коріння і людей що мучилися чи боролися за волю нашої країни.

Фото: ogo.ua”.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. arhivarius 23.11.2014 пише:

    Це ж як потрібно було люто ненавидіти свій народ, щоб його волю голодом зморити. На це були тільки здатні комуністи зі своєю ідеологією та стійкістю своїх ідеалів. І тепер лозунг, який до речі не виглядає гуманістичним, – “ЩОБИ СОВІСТЬ БУЛА ЧИСТА – ТРЕБА ВБИТИ КОМУНІСТА”, виглядає цілком реалістичним. 👿

  2. Stakeholder 23.11.2014 пише:

    arhivarius, в тому то й справа, що це був не “їх” народ, а совок був тюрмою народів. У національній державі такого б ніколи могло бути.

  3. arhivarius 24.11.2014 пише:

    Stakeholder пише:
    arhivarius, в тому то й справа, що це був не “їх” народ, а совок був тюрмою народів. У національній державі такого б ніколи могло бути.

    Цілком згоден, і тепер як наслідок “братерської” любові отримали війну.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*