Коли дівчина не реагує на залицяння хлопця - Блог про Львів

Коли дівчина не реагує на залицяння хлопця

Коли вона любить іншого

Черговий день розпочався, а це означає, що настав час порадувати читачів ресурсу новими публікаціями.

І одразу ж в тему, відповідаємо на чергове запитання, яке надійшло в редакцію блогу від людини, яка назвала себе – Артем.

Далі цитую: «Я познайомився з дівчиною. З початку все здавалося добре ми спілкувалися на різні відкриті теми, я дарував подарунки, приділяв увагу. Але, одного разу коли ми спілкувалися я дізнався, що вона спілкується з колишнім і розглядає його в плані “потенційного” хлопця. Ми навчаємося в одному коледжі, а він в іншому місті. Вона на декілька днів поїхала до брата тепер вони декілька днів в одному місті. З часом я не помітив як вона для мене стала більше ніж знайома. Будь ласка допоможіть. В мене скоро “криша поїде”. Заранія дякую».

Цікаве запитання, адже проблеми стосунків між дівчиною та хлопцем були колись, є зараз і будуть ще у минулому. Це життя і без кохання ніяк не обходиться.

Воробус уважно прочитав твій текст і можу сказати наступне. Те, що ви спілкувалися, ти приділяв увагу ще нічого не означає. Дівчата по житті такі, що люблять коли за ними доглядають, розважають. Але, досить часто коли ти кажеш їй що ти відчуваєш до неї вона відповідає, що вибач я маю «гопаря» і буду з ним.

Також читайте:   Чому жінки вічно скиглять?

А ти лише мій приятель і, таким чином, ти просто потрапляєш у френдзону. А потрапити у неї гіршого у житті бути не може. Я вважаю, що у стосунках хлопця та дівчини може бути або кохання, секс або нічого. Дружби як такої бути не може.

Те, що вона поїхала до колишнього – це також не так просто. Так, вона каже що там живе її брат, а насправді це відмазка щоб побачитися з цим як ти кажеш – «колишнім».

Що робити тобі? Перш за все заспокійся, «кришу» тримай на місці, бо попереду зима і все добре проаналізуй.

Опісля роби кардинальні кроки, бо сюсюкання, подарунки нічим добрим для тебе не завершиться. Повір мені на слово.

Коли дівчина таки приїде, зустрінься з нею віч-на-віч і скажи все що ти відчуваєш. Зараз щирість як ніколи шанується.

Якщо вона скаже що ми лише друзі і нічого більшого бути не може, то скористайся порадою мудреця Яковлєва. Колись цей старійшина сказав, що найкращий вихід розв’язати будь-яку проблему – це забити болт.

З часом і рани загоюються і ти знайдеш іншу дівчину.

Якщо ж хочеш і надалі тішити себе ілюзіями, то це твоє право.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. ARMIKRON 24.12.2014 пише:

    Добрий вечір вам малята: Шановні хлопці і милі дівчата – )
    Судячи з листа Артема,можна зробити висновок, що хлопцю приблизно років 14-17 не більше (можу звісно помилятись).А тепер про все попорядку:
    1) “З часом я не помітив як вона для мене стала більше ніж знайома” – і колиж це ти помітив? .. приємне спілкування,знаки уваги ( подарунки, кафе і.т.д) все це ще нічого не говорить… тому питання :”більше ніж знайома” – а конкретніше?,чого ти очікуеш ?
    2)”Але, одного разу коли ми спілкувалися я дізнався, що вона спілкується з колишнім і розглядає його в плані “потенційного” хлопця” – ну тут мона сказати просто дівчина ще не охолола до свого колишнього .
    3) Воробус пише : “Дівчата по житті такі, що люблять коли за ними доглядають, розважають” – та бред це повний, тут більше би підійшло : дівчина шукае хлопця, на якого зможе покластись в любій ситуації, в якого Є голова на плечах і мізки (мізки в голові а не вштанях), цікавий спів розмовник, і який має хоч трошка схожі інтереси з знею. – це скажем так коротко. Більш детально розказати можуть самі дівчата, що саме головне для них в хлопцеві
    4)Воробус: ” Я вважаю, що у стосунках хлопця та дівчини може бути або кохання, секс або нічого. Дружби як такої бути не може” – спірне питання, а як на мене може бути дружба між хлопцем і дівчиною, головне щоб вони обоє цього хотіли, і не переступали межу , тому не треба спішити з висновками.
    5) Воробус: “Коли дівчина таки приїде, зустрінься з нею віч-на-віч і скажи все що ти відчуваєш” – а от це розумно , справді зустрінься з нею поговоріть відверто, скажи все що думаеш і відчуваеш. Навіть якщо це буде не взаємно, буде якась конкретика, адже нема нічого гіршого а ніж не визначеність.
    6)Воробус: “Якщо вона скаже що ми лише друзі і нічого більшого бути не може, то скористайся порадою мудреця Яковлєва. Колись цей старійшина сказав, що найкращий вихід розв’язати будь-яку проблему – це забити болт.” – не спіши користуватись цією порадою.Для початку сядь і подумай, зможеш ти дивитись (коли ви будете спілкуватись ) на неї очима друга? чи НІ .. Якщо НІ то тіки так як сказав Яковлев. Якщо потрібен час, то так їй і скажи, що вибач Я не зможу дивитись на тебе очима друга, мені потрібен час, і просто не спілкуйтесь тісно і все. Мине час докладеш зусиль і охолониш!
    ВИСНОВОК: В першу чергу,отримай конкретику, чи має дівчина до тебе якісь почуття чи НІ?( простіше кажучи чи маеш ти шанси) а там буш знати що робити далі 2)Не роби поспішних висновків!P.S за граматичні помилки вибачте, і працювати і писати в одночас трошка складно!

  2. russo turisto 25.12.2014 пише:

    Раз ишел я вечерней столицею,
    Двух прохожих нечайно зашиб.
    И за это попавши в милицию,
    Там увидел ее и погиб.
    Я не знаю, что там она делала,
    Видно паспорт пришла получать.
    Молодая красивая белая,
    И решил я ее разыскать.
    Шел за ней, чтоб увидеть парадное,
    И сказать ей, что я хулиган.
    Выпил я и позвал ненаглядную
    В привокзальный один ресторан.
    Я ей булки икрою намазывал,
    Я рыдал и сморкался в кашнэ.
    И она мне сказала я верю вам,
    И отдамся по сходной цене.
    Я ударил ее птицу белую,
    Заиграла горячая кровь.
    Понял я, что в милиции делала,
    Моя с первого взгляда любовь.
    😀 😆 😀 😆 😀 😆

  3. ViK 30.12.2014 пише:

    Vorobus пише:
    Цікаве запитання, адже проблеми стосунків між дівчиною та хлопцем були колись, є зараз і будуть ще у минулому

    гарно ти поєднав майбутне з минулим “і будуть ще у минулому”

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*