Що подарувати на Миколая? - Блог про Львів

Що купити близьким на Миколая?

Миколай - Воробус

Давненько на блозі ніхто не задавав питання в рубрику «Запитай у Воробуса».

Чому так?

Мені зараз на це питання важко відповісти. Можливо багато хто із людей не знає, що така рубрика існує. У ній ви можете задати будь-яке запитання автореві блогу і я, якщо знатиму відповідь, обов’язково на нього дам відповідь.

А запитання бувають різні. От, скажімо, вчора в коментарі до однієї із публікацій дівчина – Irunka задала питання наступного плану, цитую: «Що подарувати коханому хлопцеві на Миколая?»

Тому, як ви мабуть здогадалися, у сьогоднішній публікації ми будемо говорити про подарунки на Миколая і не лише хлопцям, а й усім людям.

Розпочнемо, все-таки, із хлопців. Що можна їм подарувати?

Вибір величезний як не крути. Головне вгадати.

По собі можу сказати, що найкраще дарувати хлопцям духи, одяг, крем для гоління, бритву. З одягом можуть бути проблеми, бо треба знати розмір.

Ще можна подарувати товари для спорту або фітнесу.

Але, якщо хлопець – це дійсно для дівчини кохана людина, то думаю вона це вже може дізнатися.

Як варіант можна подарувати себе: зробити файну вечерю після роботи, увімкнути музику, випити вина, а потім вже самі знаєте що. 😀

Якщо це жінка, то тут можна купити ювелірні прикраси, сувеніри, також одяг, м’які іграшки, купити путівку на море. Це взагалі жирок, але все залежить від розміру вашого гаманця.

Також читайте:   Сьогодні ходимо виключно у вишиванках (міжнародний день вишиванок)

Якщо це дитина, то тут треба дивитися на її вік.

Скажімо, Воробус своїй малечі купляє книжки, замальовки щоб вона розвивала пам’ять, вчилася писати. Іграшки для неї вже не дуже то цікаві, скоро треба до школи, а там таки треба щось знати.

Якщо дитина менша, то можна скупити весь іграшковий магазин. 😀 Ну, не дивуйтеся, моя думка така, що якщо дитина є в хаті, то в неї має бути багато іграшок.

На то вона і є дитиною.

Якщо це старші люди, то їм просто треба приділити увагу. Життя як не крути, а якесь вони вже прожили. Прийдіть до них, купіть мандаринки, апельсини і просто посидіть з ними.

Пам’ятаю колись довелося поспілкуватися із одним паном, то під час розмови він неодноразово говорив, що для нього головне спілкування адже живе сам.

Повертаючись до теми подарунків скажу, що не забувайте за такий елемент подарунка як цукерки, шоколадки, фрукти, особливо мандаринки.

Якщо хочете з когось поприколюватися, то різочка під подушку буде якраз в тему.

Нехай щастить…

Будьте чемними і Миколай до вас обов’язково прийде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. lookandplay 16.12.2014 пише:

    Цукерки треба дарувати! Особливо жiнкам та дiтям!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*