У Львові офіційно відкрили зимовий парк (фото) - Блог про Львів

У Львові офіційно відкрили зимовий парк (фото)

Відкрили зимовий парк

Черговий робочий тиждень розпочався і настав час порадувати вас, читачі блогу, наступними цікавими публікаціями.

Тем для обговорення, як завжди, багато. Тому, не гаймо часу, а поїхали….

Перше про що будемо говорити, так це про розваги, адже сьогодні, 29 грудня вашому автору вдалося відвідати перший зимовий парк що відкрився у Львові.

Місце – головний вхід до парку культури імені Богдана Хмельницького.

Його відкриття офіційно відбулося вчора, але по різним причинам сходити туди ваш автор зумів лише сьогодні.

Які враження залишилися від нього?

Ну, перш за все варто сказати, що відкриття парку мало відбутися ще на свято Миколая, яке в Україні святкують 19 грудня. Але, через погану погоду для зимових розваг (тоді температура повітря доходила до 8-10 градусів із позначкою плюс), відкриття відклали.

Надворі істотно похолодало, почав падати сніг і зимовий парк таки запрацював.

Щоправда очікував я від парку трохи іншого. Без гармат таких як на Буковелі утримувати у хорошому стані гірки буде вкрай складно. Ну, хіба що будуть падати сильні снігопади і тоді вже якось все буде по-іншому.

Які послуги надаються у парку? От сьогодні можна було покататися на санчатах, ящиках і так далі (це вже хто що має), а також спробувати себе на такому атракціоні як сноутюб.

Зимовий парк

Тут вже треба глядіти у власний гаманець і заплатити за прокат. Що ж, підходимо до чоловіка який збирає гроші і пробуємо розпитатися про парк.

Також читайте:   Чи вигідно грати в онлайн-казино MonoSlot в Україні?

На моє запитання про парк людина ввічливо відповідає, що поки що працюють лише ті атракціони, які дозволяє погода. По можливості має запрацювати парк для сноубордистів, а також для лижників. Все залежить від погоди.

Що ж до сноутюбів, то одне катання вам обійдеться у 5-ть гривень, пів години у тридцять гривень, а година вартуватиме – 50 українських грошей.

Сноутюби

Просто на санчатах з’їхати можна безкоштовно.

При вході у парк стоїть ялинка, яка досить таки цікаво вбрана і нагадує нам що вже незабаром Новий рік та Різдво Христове.

Траса для санчат

Збоку працює ярмарок, де можна піти попити гарячого вина, а також купити щось попоїсти.

Також недалеко від ялинки є карта зимового парку де підписано що, де і як.

Карта трас

Ще мене повеселив надпис на головному вході – вільний вай-фай. Ну, не можуть люди жити без інтернету в даний час. Не пробував правда чи він там працює, бо руки замерзли, але думаю мав би.

Загалом схвально відношуся до нових, які впроваджуються у нашому місті. Тому, щоб покататися на санчатах необов’язково їхати в Карпати, є й інші місця.

Ялинка у Зимовому парку

До речі, постараюся у наступних публікаціях зробити кілька репортажів про те де можна покататися на тих же санчатах у Львові.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*