Відключення електроенергії у Львові триває - Блог про Львів

Відключення електроенергії у Львові триває

Запасаємося свічками

На жаль, складна політична ситуація в країні негативно відобразилася і на електроенергії. Починаючи із 1 грудня у багатьох районах нашого міста почали де-не-де вимикати світло.

Зокрема, чув від родичів, друзів, колег що такі випадки вже траплялися у районі Мотозаводу, привокзальної площі, на вулиці Виговського, Патона тощо.

Воробусу прямо таки телефонують і просять розібратися із цим питанням і при можливості написати про це на блозі.

Напишу, це не є якимось мега секретом.

Якщо хтось думає, що вимикання електроенергії пов’язано із аварією у місті, ті люди глибоко помиляються. Про вимикання світла повідомлялося давно і робиться це в тих районах де споживання електроенергії перевищує норму.

А переважно це робиться коли? Правильно, ввечері, коли люди масово світять в домівках, вмикають техніку і так далі.

Що ж сталося причиною такої ситуації?

Відповідаю, причин є багато, але основна – це аварійний ремонт енергоблоку №3 на Запорізькій АЕС, 19-ти енергогенеруючих одиниць на теплових електростанціях, а також через низькі запаси вугілля на складах теплоелектростанцій.

Кажуть, що сьогодні, 4 грудня вимикання електроенергії у міста Лева продовжиться. Є підозра, що охопить темрява такі вулиці як: Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Стрийська, Франка, П. Мирного, Кн. Ольги, В. Великого, Кульпарківська, Любінська, Патона, Ряшівська, Каховська тощо.

Також читайте:   Чому молодь так мало читає книжки?

Тому, якщо ви живете в цих районах будьте готовими до можливих проблем із світлом.

Коли завершать вимикати світло у місті Лева?

Подейкують, що це може відбутися вже завтра, бо саме на 5 грудня заплановано завершення ремонту на Запорізьській АЕС.

Хоча, чиновники кажуть, що це може бути не останнє вимкнення електроенергії. Проблема видобутку вугілля є і то велика. Шахти на Сході країни то не працюють.

Мусимо потерпіти, а поки що раджу людям, в яких вимикають електроенергію і не лише що на даний час треба обмежити своє користування ліфтами. Самі розумієте, що якщо світло вимкнуть коли ви будете всередині, то прийдеться сидіти цілих дві, а то й три години в ньому.

Добре коли буде з вами файна дівчина, а якщо будете самі, то… не позаздрю.

Також бережіть техніку, особливо комп’ютери. Якщо є вдома пристрій безперебійного живлення, то бажано його зараз поставити.

Ну, і не забуваймо запастися свічками.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 05.12.2014 пише:

    Нечего по лифтам шастать – ходите пешком. Кучу электричества сэкономите, только вот не известно кому, и для чего это будет нужно. Мне например, такая проблема по-барабану, лифта в доме нет и живу на первом этаже. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*