Відзнака LIEBSTER BLOG AWARD від Ольги Vrubli + інтерв’ю Воробуса - Блог про Львів

Відзнака LIEBSTER BLOG AWARD від Ольги Vrubli + інтерв’ю Воробуса

Відзнака від Ольги Vrubli

Як і обіцяв Воробус, сьогодні відповідаю за питання завжди цікавої та чарівної – Ольги Врублевської, яка мені передала естафету у рамках такої популярної останнім часом премії як премія – Liebster Blog Award.

Перед тим як відповісти на запитання дівчини вкотре скажу, що мені приємно що Ольга мене читає і навіть деколи щось коментує. 🙂

Переходимо до запитань:

1. Навіщо Вам Ваш блог?

Блог – це свого роду самовираження. Саме ресурс, який читають допомагає донести людям те, що мене турбує в дану хвилину або чим я живу, що читаю, захоплююся і так далі. Плюс, часто звертаю увагу на проблеми міста, країни…

2. Чи з’являється у Вас відчуття натхнення та піднесення від написання у блог?

Ви знаєте, натхнення є завжди тоді, коли є багато тем для написання. Але, пам’ятаю бували часи, що у пана Воробуса навіть не було про що писати. Тоді мені один колега зателефонував і розклав по поличках все що можна і не можна описати. Щоб вам було зрозуміліше скажу, що він мені показав що сфер життя для описання є безліч, лише треба цього захотіти.

Приємно також коли люди дякують за написання тієї чи іншої публікації, що вони відкрили для себе щось нове і так далі.

3. Чи радієте Ви спілкуванню з читачами? Чи виходите «за рамки» і знайомитесь вживу?

Так, звісно, кожен читач для мене дуже важливий. Якби їх не було я б не писав у блог і мені було би не цікаво. Чи виходжу «за рамки» інтернету? А чого б і ні? Воробус відритий для спілкування.

4. Чи траплялось вам шкодувати, що завели блог?

Навіть і не пригадую такого. Блог – це чудово, головне в цьому ділі його завести і «підкидати дрова у вогнище», щоб останнє не згасло.

5. Що на Вашу думку найважче у блогерстві?

Також читайте:   Артем Терентьєв: "Є бажання створити гідний футзальний продукт"

Частково відповідь на це запитання я вже дав у минулому питанні. Але, у блогерстві головним вважаю: оперативність, частоту оновлень, цікаві теми…

6. Чи була у Вашому житті якась знакова подія, яка трапилась завдяки вашому блогові?

Познайомився із багатьма людьми. Деякі з них для мене є на даний момент кращими друзями. Також цікавим було святкування 2-ої річниці ресурсу, зустрічі з іншими блогерами.

Пам’ятаю одного разу мене навіть впізнали серед великої кількості натовпу в столиці нашої країни. На запитання: «Це ви – Ігор Воробус?» я довго не міг відповісти таким був здивованим.

7. Як Ви гадаєте – блог здатний вплинути на світогляд людини?

Мені важко відповісти на це запитання. Єдине що скажу, ведення блогу робить людей більш відповідальними перед спільнотою в якій вона живе. Коли людину знають, вона вже сто разів подумає над тим щоб щось зробити.

8. Чому Ви читаєте «Опосередковану щирість»?

Блог, який веде Ольга – це зразок якраз справжнього блогу. Дівчина пише від себе, не займається копіпастом. Помітно що людина живе.

А ще я читаю «Опосередковану щирість» через її автора. Дівчина цікава, незаміжня, це також спонукає. 🙂

9. Що б Вам хотілось побачити на моєму блозі? (приймаються пропозиції)

Зміна дизайну, дописів у нових сферах життя для Ольги, опитування, конкурси, а також цікавою була би публікація від Врублевської у стилі відео. 🙂

10. У Вас є якісь зауваження щодо мого блогу?

Особливих нема, єдине що останнім часом щось лінується писати у блог. В тебе ж стільки подій в житті трапляється. Ділися ними з своїми читачами.

11. Може підемо якось на каву? 😉

Та без проблем, лише не знаю коли це буде. А то одна дівчинка організовує цю зустріч 5+2 вже більше пів року і все ніяк. Можемо попити і не лише каву, а й чай. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. ViK 10.12.2014 пише:

    файно посміявся 😀 😀 😀

  2. Воробус, мої на черзі? ми про тебе ще не все знаємо 😉

  3. PVS 10.12.2014 пише:

    Воробус відритий для спілкування

    😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*