Як правильно парити ноги

Як правильно парити ноги

Останнім часом чую все більше від людей розмови про те, що вони хворіють. Чому так? Та думаю відповідь на це питання очевидна – зміна температури на вулиці, прихід зими і так далі.

Людина таке створіння, що дуже важко пристосовується до змін погоди. Зараз міг би написати, що треба ще з літа закалятися, взимку пробувати стрибати у холодну воду, але хворим це явно не допоможе.

Тому, розповім краще про те, як вилікувати застуду.

Отже, пам’ятаю із самого дитинства бабця Воробуса вчила мене що якщо лише чуєш що починає боліти горло, починається нежить і є всі ознаки простуди – треба парити ноги.

Ну, признайтеся, читачі блогу, парили ви хоч раз в житті ноги? Думаю, що відповідь буде очевидна.

Але, не всі знають, що парити ноги треба ще вміти.

От як ви парите ноги? Дайте вгадаю, наливаєте баняк води, грієте його до тих пір, поки вода не буде гаряча, виливаєте в тазік і пробуєте туди сунути ноги.

Відповідаю, це неправильно. Щоб правильно парити ноги, треба дотримуватися певних правил.

Перше з них – це те, що не можна ноги сунути одразу ж в гарячу воду. Спершу треба налити теплої і поступово додавати гарячу. Саме такий метод дасть більший ефект.

Друге правило – парити бажано не лише п’ятки, а й коліна. Тому, якщо вже взялися парити ноги, то візьміть відро, налийте в нього гарячої води і вже тоді парте. Коліна мають бути у воді.

Також читайте:   Як зберегти ментальне здоров’я і підтримувати сприятливий психологічний стан

Третє правило – коли парите ноги треба їх накрити або рушником або ж халатом. Це робиться для того щоб людина спітніла. А, як відомо, коли людина потіє – з цим потом виходить з організму і хвороба.

Четверте правило – думаю його люди знають. Не можна парити ноги коли є температура. Це може дуже негативно вплинути на ваше здоров’я.

От коли температура спаде, то можна приступати.

Ноги парити бажано, до речі, коли лягаєте спати. Пояснюю чому.

Після парення ніг бажано хоча б як мінімум чотири години полежати в ліжку. При цьому треба натягти шкарпетки.

Саме тоді можна досягти хоч якогось ефекту.

І взагалі скажу вам, читачі блогу, пам’ятайте «золоте» правило зими. Якщо в людини голова та ноги будуть в теплі – вона ніколи не буде хворою.

Тому, бережіть себе. Попереду свята, колядки. Це дні в які хворіти ой як не бажано.

Воробус зараз також трохи хворіє, але дасть Бог все буде добре і хвороба не завадить мені радувати наших читачів новими та цікавими, сподіваюся, публікаціями.

Далі буде..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 07.12.2014 пише:

    Взагалі український народ загартовується, тільки якісь перекінчики “закаляються”! :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*