Як водії 37-ої маршрутки ігнорують пільговиків на зупинці “Ринок Шувар”

Повний ігнор?

Останнім часом так виходить, що на блозі Воробуса кожного дня бувають тематичні теми.

Що це означає? Пояснюю, протягом дня автор блогу і не лише пишуть публікації в одну рубрику. От, сьогодні, до слова, такою темою є транспорт.

Тому, не гаємо час, а продовжуємо.

Чесно признаюся вже дістали мене і громадськість, мабуть, ці хамовиті водії маршруток, які лише говорили би що плата за проїзд мала і її треба підвищувати.

Ніхто ж не думає за умови проїзду, як треба їх покращувати, за стан рухомого складу і так далі. Досить часто мені, особисто, доводилося бачити брудні маршрутки які їздять містом.

Невже не можна зранку взяти холодної води і їх помити? Чи Воробус має збирати людей щоб це зробити?

Але, не брудні маршрутки є основною проблемою громадського транспорту міста , а водії, яким їсти не дай а лише б похалявити.

Вертався вчора автор блогу із роботи аж раптом зустрів хорошу знайому. Поговорили ми на різні теми, але в один момент вона почала мені жалітися.

Далі цитую: «От, Ігор, знаю ти маєш свій блог і тебе читає багато людей. Напиши про маршрутчиків. Я вже на пенсії, маю посвідчення ветерана праці і заслужила чесним трудом мати пільги в тій же маршрутці. Час від часу я люблю їздити на оптовий ринок Шувак за продуктами.

Також читайте:   Масове знімання готівки в банкоматах. Далі буде?

А туди, як відомо, їздить моя – 37 маршрутка. Останнім часом мені доводиться довго чекати на маршрутку додому. А все тому, що водії 37-ого маршруту просто бачачи велику кількість пільговиків не зупиняються біля Шувару. І що з ними робити?».

Про проблему я обіцяв написати і обіцянку виконую. Вкотре підтверджуються мої слова про рагулізм у суспільстві.

Як ввести електронний квиток, то всі мовчать, а як підняти плату за проїзд то черга ой яка велика.

Чому людина, яка заслужила мати пільги у маршрутці має страждати від рагулів-водіїв? Іншими словами я їх не назву.

Невже за день вони так мало кладуть собі грошей в кишеню? Думаю, що відповідь на це питання знають лише люди, які працюють у сфері перевезень.

Знаю, мені зараз дорікнуть, що бензин дорогий, що всі маршрути збиткові. Та я вас прошу, мільйон разів автор їздив на 37-ому маршрутці. Він поки заїде із Сихова на Підголоско, то перевезе пів міста.

Так що не треба «ля ля».

А міській владі дійсно треба всерйоз задуматися над проблемою пільгового проїзду, бо чує моє серце люди можуть винести з ногами тих перевізників.

Чекати по пів години на морозі транспорт – хамство…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Grammar Nazi 02.12.2014 пише:

    Тематичні теми))))

  2. russo turisto 05.12.2014 пише:

    Никогда общественный транспорт не был убыточным. Это у воров он убыточный. Даже если сегодня снизить цену на проезд в два раза, он не окажется убыточным. Большой бизнес впрямь так и дерется за маршруты, которые потом оказываются убыточными. Сказка серого бычка. :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*