Що таке телегонія або чому ваш син схожий на Воробуса

Телегонія

Ох і люблять наші улюблені читачі задавати автору блогу різного роду питання. На цей раз мене попросили написати про такий феномен як – телегонія.

Чесно признаюся, з труднощами вимовляю це слово. Хоча, коли почав дізнаватися що це за такий термін одразу ж стало ясно.

Колись пригадую розповідали Воробусяті історію про те, як жінка жила з чоловіком, в них народився синочок. Все ніби добре, але виявилося що він не білий, а смуглявий.

Звісно, що мужчина одразу ж підняв тривогу, почав звинувачувати жінку в зраді і так далі. Кажуть що навіть аналіз ДНК робили, який показав що син дійсно його.

Наскільки правдива це історія – важко сказати, але те, що в природі існує таке поняття як – телегонія, це факт і беззаперечний.

Кілька слів що це таке і з чим це треба «їсти». Так от, якщо говорити на хлопський розум, то телегонія – це коли спадкові ознаки попередніх сексуальних партнерів самиці начебто можуть передаватися у тій чи іншій мірі усім її наступним нащадкам.

Чому начебто? Тому що існує дуже багато різних теорій, які або підтверджують цю істину або ж спростовують.

За весь час поки вперше заговорили за телегонію (було це ще за Арістотеля), були теорії про те як коня схрещували, і Боги там брали участь, і на голубах, вівцях робили експерименти.

Також читайте:   Чому дівчата ображаються?

Одним словом, нас там не було і хто його знає чи це взагалі все правда. Воробус може зараз також всім казки розказати що літав колись на місяць, бачив слонів, які тримають Землю і так далі.

Але, насправді ж це все не так.

Нас думаю найбільше цікавить сьогодення і чи можуть наші кохані жінки народити сина схожого на сусіда.

Сьогодні зранку цілий день читав різного роду публікації в Інтернеті і дійшов висновку що таки можуть. Як природа розпорядиться, так воно і буде.

Тому, єдиний вихід із цієї ситуації – це лягати в ліжко лише з своїм майбутнім чи діючим чоловіком і аж ніяк не із сусідом, кумом, двірником, сажотрусом і так далі.

Знаю, багато хто зараз скаже, що користується презервативами, різними протизаплідними засобами. Але, теоретики кажуть, що і вони можуть не допомогти.

Фенотипні ознаки успадкувати дитина може й іще й як.

Тепер Воробус буде більше обережнішим, а то потім недаремно мені будуть казати, що син мій схожий ну вже дуже на автора блогу про Львів.

Емм, а при чому тут я?

І взагалі робіть так, шановні чоловіки, щоб жінка й на гадці не мала піти від вас «гайту». А роблять це тоді, коли партнери зануди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. taras32 30.01.2015 пише:

    Якщо ти не бачив що Землю тримають три слони, то давай завтра стрелканемся, бо у мене є два забитих косяка і я не знаю кому показати, що це дійсно правда. Але видно, що автор легко пройшовся по неті і не все вивчик як слід. Телегонія передаеться навіть через поцілунок. Тепер автор може дізнатися, яка із дівчат мала 2-ох і більше сексуальнх партнерів. Для цього потрібно розказати про телегонію і та що буде вірити, можливо ще дівчина, а та, що буде заперечувати – ух і гуляща…
    А про телегонію, люди так само не знають, як передається СНІД, я у свій час багатьох запитував, то всі пробекали, але толком так і не сказали, тому, багато хто, не вірить, або не знає і заперечую наукові лосліди.А автор знає скільки потрібно капель потрібно крові 2 чи 3, щоб заразити іншу людину, скльки літрів потрібно слюні і скілько потрібно поту? 😕 :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*