Футбол. Ліга Європи. Олімпіакос 2:2 Дніпро (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Олімпіакос 2:2 Дніпро (відео)

Олімпіакос 2:2 Дніпро

Інший представник України у змаганні під назвою Ліга Європи – дніпропетровський Дніпро після домашньої перемоги над Олімпіакосом їхав у Грецію з однією метою – втримати цей гандикап і вперше за 30-ть років пройти весняну стадію змагань.

Якщо глянути на підсумковий рахунок в матчі, то здається вихід у наступний раунд змагань дався нам легко. Але, якщо переглянути гру, то стає зрозуміло що не все так просто.

Вже з перших хвилин гри господарі поля заволоділи територіальною перевагою, багато рухалися, били по воротах і не дивно, що на 13-й хвилині вони цілком логічно повели в рахунку, коли Мітроглу вдало замкнув передачу своїх партнерів.

Дніпро в паніці, греки і надалі атакують й вже в наступній атаці Афелій чудом не робить рахунок 2-0.

Моя думка, що якби Олімпіакос тоді зробив рахунок 2-0, то виходу українській команді в наступний раунд змагань просто таки було би не бачити.

А так одна з перших атак гостей завершилася голом. З другої спроби ударом головою відзначився – Артем Федецький.

Пропущений гол просто таки деморалізував господарів поля. Вони були самі на себе неподібні.

Тиск на ворота Дніпра зменшився, Женя Коноплянка отримав більше вільного простору і наша команда зуміла взяти ініціативу у свої руки.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Волинь (відео)

Можливо був би цікавим футбол у другому таймі, але через банальну грубість з поля було вилучено гравця Олімпіакоса.

На полі стало так скучно, що ваш автор біля екрану телевізора ледь не заснув. Дніпро ніби готувалося до відновлення чемпіонату України, а греки просто не могли.

Пожвавлення відбулося в кінці зустрічі. Федецький фолить у своїй штрафній і пенальті вдало виконує гравець Олімпіакоса – Домінгес.

Невже програємо? Якось не пасує це робити в чисельній меншості, плюс очки для клубного рейтингу треба заробляти.

Добре, що зумів врятувати гру – Калініч. Він на 92-й хвилині вийшов віч-на-віч із кіпером греків, обіграв його і без проблем загнав «шкіряного» у сітку воріт.

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Олімпіакосом та Дніпром нічию 2-2, а це означає, що саме наша команда за сумою двох поєдинків проходить далі.

Хто стане суперником як команди Маркевича, так і команди Реброва дізнаємося вже сьогодні коли о 14 годині за київським часом відбудеться жеребкування наступної стадії змагань.

Чекаємо…

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Дніпром та Олімпіакосом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Руслан 07.03.2015 пише:

    Добре те що добре закінчується, могло бути по іншому, особливо коли Генгам скоротив рахунок з положення поза грою, я вже подумав що нас знову викинуть з еврокубків. А Дніпро на початку був ніякий, звичайно повезло що зразу зрівняли. Нарешті пройшли, після двох років коли чотири клуби вилітали, звичайно що добре, та ще і дві команди. Чесно я на Дніпро не надіявся. Молодці впевнено досить здолали греків.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*