Що буде далі з Україною? - Блог про Львів

Що буде далі з Україною?

Що буде далі?

І знову про сумне. Що не кажіть, а, все-таки, ситуація із знеціненням української валюти явно не радує.

Куди не підеш, з ким не говориш, всі лише й обговорюють цю тему. З вуст людей звучать одні й ті ж слова: «Що буде далі?»

Хтось каже, що ситуація із курсом долара стабілізується, хтось навпаки каже, що 35-ть гривень – це не межа, буде ще гірше.

Кому взагалі вірити і як себе поводити в цій ситуації?

Протягом робочого дня знайомі кидають мені посилання на різні сайти. Часто я їх просто відкриваю та закриваю, але деякі зацікавлюють.

От буквально сьогодні кидає знайомий посилання на сайт (цитувати не буду, бо «папахує» маячнею), де з’явилася новина про те, що долар незабаром буде по 50-ть гривень, Росія і надалі буде воювати з Україною і забере весь Схід, але найголовніше – у 2016 може бути голод.

Це за словами мольфарки.

Якої то такої мольфарки? Якщо в 2011 в Карпатах помер останній із подібного роду чоловік.

Чесно скажу, ще більшої маячні я не чув. В 21столітті і голод? Хоча, все може бути.

Спробую висловити свою точку зору по всіх цих вище перелічених пунктах.

Долар по 50-ть гривень:

Якщо держава далі не буде нічого робити, то долар може бути і по 100 гривень. Ну, реально, ціни зростають шаленими темпами, а вони нічого не роблять лише засідають і кажуть що в процесі.

Також читайте:   Що відбувається з доларом?

Та в якому «на…» процесі? В мене таке враження що не агресора обклали санкціями, а навпаки – Україну. По рівню життя ми вже зрівнялися із країнами Африки.

І хто там ще колись говорив що все так добре? Цирк на дроті просто.

Треба ж щось робити… Попереду посівна кампанія, урожай…

Війна на Сході нашої країни. Те, що Дебальцеве здали – це вже ні для кого не секрет. А що ви думаєте Росія на цьому зупиниться і піде собі спати? Вони ще й на Маріуполь полізуть. Їм ж кров з носа потрібний сухопутній шлях до Криму, бо в іншому разі АР просто таки загине.

Чи буде війна? Цього ніхто не знає, навіть сам Бог.

Голод? Не думаю, це не той вік, але те що українці можуть з такими цінами та зарплатами забути за дороге життя – це однозначно.

Відпочивати будемо лише на наших курортах, інші країни будуть зачиненими. І не тому що нас там не хочуть, а по цінах ми не «вигребимо».

Сьогодні мінімальна зарплата в українців становить – 30 доларів. А колись була й 800-т. І от як ми будемо харчуватися в тій же Польщі, Чехії чи Франції?

Одним словом, більше запитань чим відповідей. Сподіваюся прорвемося…

Так завжди не буде. Буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 25.02.2015 пише:

    Коли ж падло Путінське вже здохне 😕

  2. Євген 25.02.2015 пише:

    Як на мене, то буде тільки гірше. Гривня дійсно ніким не контролюється і падає, причому дуже не стабільно, що зводить можливість що-небудь прогнозувати. А щодо голоду… Війни в 21 столітті теж заплановано не було, але вона почалася, хоча вважали, що 21 століття достатньо розвинене, щоб в світі мали місце війни (саме війни, а не скороплинні заворушення). І щодо мольфарки… Звідки ми можемо знати, що помер останній мольфар? Якщо ми ще про когось не чули, то це не означає, що всі мольфари зникли. Є люди, що стараються не розголошувати своїх вмінь. Хоча з іншого боку, передбачення чарівників та провидців – популярний на сьогодні маркетинговий хід. Хто його знає… 😕

  3. tak 28.02.2015 пише:

    Vse bude dobre

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*