Відпочинок за Львовом: куди втекти від міського шуму

Відпочинок за Львовом

Кожна пора року по своєму прекрасна, і кожна людина влаштовує свій відпочинок відповідно до своїх уподобань. Ось і минає такий період року як зима. Цього року вона не була дуже суворою, але любителі зимових видів відпочинку все ж змогли провести час відповідно до своїх уподобань. Але існує також така категорія людей, які віддають перевагу літньому відпочинку. Зиму змінить весна, а за нею прийде жарке літо, і багато з нас задумаються над тим, де провести свій літній відпочинок.

Вашій увазі пропонується декілька цікавих місць за Львовом, де можна відпочити від міського гамору, смачно поїсти та попити, погрітися на сонечку, чи навіть і поплавати.

Бухта Вікінгів. На відстані 15 кілометрів за Львовом на території лісової смуги розташувалася ця відпочинкова зона. На території відпочинкової зони находяться невеликі озерця, де можна позагорати на сонці та поплавати. Крім того, тут можна пограти у теніс, пройтися по дистанції мотузкового парку або пограти у пейнтбол.
Сайт: viking.com.ua

Бухта Вікінгів

Відпочинковий комплекс «Едем Резорт». В мальовничому місці, в 27 кілометрах за Львовом, на березі джерельного озера, в оточенні великого лісового масиву розташувався цей відпочинковий комплекс. У склад комплексу входять готель, три ресторани та тераса на воді, а також своя власна кондитерська.
Сайт: edem-resort.com.ua

Едем Резорт

Готельно-ресторанний комплекс «Святослав». Розташувався цей відпочинковий комплекс у Винниках. До послуг відпочиваючих ресторан, готель, лазня з парною, літній дворик, тенісний корт та футбольне поле. Любителям активного відпочинку цей комплекс прийде до вподоби.
Сайт: sviatoslav.com.ua

Святослав

Готель «Джем». Розташований готель в 20-и кілометрах від Львова у невеличкому мальовничому селищі Раковець, відомому своїм цілющим джерелом, до якого з’їжджаються люди не тільки зі Львова, а й з різних куточків України. У готелі є всі умови як для веселої забави, так і для ділової зустрічі і сімейного відпочинку: альтанки на подвір’ї комплексу, цілодобове кафе-бар та VIP-зал на 30 персон.
Сайт: jam-hotel.com.ua

Також читайте:   ТОП-5 озер поблизу Львова для відпочинку влітку

Джем

Еко-гриль готель-ресторан «Акваріус». Добиратись до цього відпочинкового комплексу зовсім легко. Знаходиться він смт. Брюховичі і відправляючись з центру Львова, ви за якихось десять хвилин будете вже на місці. Готель розташований в оточенні дерев, а сама будівля виконана в старовинному дусі. Але для відпочиваючих тут створені всі умови для відпочинку, які створюють сучасні технічні засоби. На території відпочинкового комплексу «Акваріус» до послуг відпочиваючих бар, ресторан, більярд, камінний зал, літній майданчик з мангалом та зручними альтанками. Для тих, хто прибуває на власному автотранспорті об лаштована зручна автостоянка.
Сайт: aquarius.lviv.ua

Акваріус

Парк-готель «Древній град». Цей відпочинковий комплекс розташований на відстані приблизно 7 кілометрів від Львова. Важливо відзначити ту обставину, що відпочинковий комплекс оформлений як подвір’я древнього замку, з оборонною фортецею та зручними котеджами, які виконані з грубого каменю. Парк-готель навкруг оточує лісова зона.
Сайт: drevnygrad.com.ua

Древній град

База «Шепільська». Ця відпочинкова база прийдеться до смаку тим, хто любить відпочивати якомога далі від Львова. База розташована у Стрийському районі неподалік від села Довголука. На території відпочинкової зони знаходиться озеро, оточене мальовничою галявиною. На галявині розташовані альтанки, котеджі, ресторан зі скляними стінами, конференц-зал, сауна та водяна гірка. Тут по справжньому можна відчути всі принади відпочинку за межами гамірливого міста.
Сайт: shepilska.com.ua

Шепільська

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 23.02.2015 пише:

    Готель розташований в оточенні дерев

    озеро, оточене мальовничою галявиною

    a блог оточений веб сторінкою :rolleyes: ))

  2. The Notorious B.I.G. 24.02.2015 пише:

    Горобе оточений пляшками з горілякою 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*