Чоловіки та селфіманія - Блог про Львів

Чоловіки та селфіманія

Чоловіки та селфіманія

Добрий деньок, читачам блогу Воробуса. І знову говорить і не показує – всіма любимий Омелько Косопизд. Скучили за мною?

Давненько я не з’являвся на цьому ресурсі з публікаціями і ось, прочитавши кілька статей Гороба я отетерів, бо всі вони пов’язані з тим як зробити селфі без фронтальної камери, селфі з трамваями, селфі, селфі і ще раз селфі.

Курча всі хлопи подуріли або сказилися з тим селфі замість того щоб вчитися розбирати і складати автомат або проходити вишкіл у військових частинах, вони «бл..ть» селфі роблять.

Орда вже господарює на нашій землі, а хлопам всім «нас..рать», вони селфі по клубах, генделиках, стадіонах роблять. Ворог прийде в дім до вас, а ви йому що селфі запропонуєте?

Вчені з Університету Огайо встановили: чоловіки, що використовують соціальні мережі в якості платформи для завантаження безлічі селфі, схильні до антисоціальної поведінки.

Це не Омелько придумав, а подібні речі відбувалися насправді.

Всього в дослідженні взяли участь близько 800 чоловіків. Вік добровольців становив від 18 до 40 років. Кожен з учасників дослідження зізнався, як часто він викладав селфі в соціальних мережах.

Також читайте:   Азарт: хвороба чи просто розвага?

Також добровольці заповнювали анкети, що встановлюють рівень антисоціальної поведінки. Аналіз зібраної інформації довів, що чоловіки, які часто викладають власні фотографії в мережу, схильні до психопатії та нарцисизму. Індивіди, редагують кожну свою фотографію перед завантаженням, мали переважно нарцисизм.

Дана патологія характеризується підвищеною увагою до своєї зовнішності, бажанням бути кращим і привабливішим від всіх інших. Психологи впевнені, за нарцисизмом лежить невпевненість у собі й інші психічні відхилення.

Ось прочитайте мужики і вдумайтесь до чого доводить «самолюбованиє», а то глянеш в ті соціальні мережі, а хлопці вже дівчат перепльовують з фотками коло дзеркала, аж гидко стає.

Отже, я на повному серйозі звертаюсь до всіх мужиків – не будьте тупими овочами, вистачить фотографувати себе любимого і свого йуха, є багато набагато цікавіших чоловічих занять :

полювання, риболовля, футбол, хокей, екстремальні види спорту та ін…

Також існує легенда навіть, що один хлоп почитав книжку і відівчився робити селфі біля дзеркала.

Тому, порада всім юнакам – ставати справжніми чоловіками і готуватись захищати наших любих представниць прекрасної половини людства, а не страждати одним місцем.

Дівчат повно, лише треба оглянутися навкруги.

Автор статті: Омелян Косопизд.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*