Пасивний дохід: для чого він нам? - Блог про Львів

Пасивний дохід: для чого він нам?

Пасивний дохід

Після важкого трудового тижня наступили такі бажані вихідні. Здавалося можна було би на них як слід погуляти, сходити на природу, але схоже що цього зробити таки не вдасться.

Причина? Погана погода, яка вже сьогодні заполонила терени Львова та області.

Прийдеться брати порохотяг в руки і прибирати в хаті. Але, перед тим як це діло почне робити ваш покірний автор спробую порадувати читачів цікавими публікаціями на блозі.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, буде багато спорту, зачепимо тему фінансів, а також прогулянки містом.

Розпочнемо із фінансів.

Час, який Воробус проводить на лікарняному не проходить даром, а все тому що є час обдумати як жити далі, а також поміркувати які ж публікації писати далі.

Думаю всі ви знаєте, що з 1 квітня суттєво зміниться розмір вашого гаманця у зв’язку із підняттям цін на комунальні послуги.

А заробітня платня людей знову ж таки залишається на тому ж таки самому рівні. І от думай як тепер жити якщо газ дорожчає, увага, в цілих сім разів.

Хоч брати і йти красти. Ото….

Спілкувався Воробус на днях якось із цікавим паном. Так от, сказав він мені золоті слова якими, звісно, що поділюся з громадськістю.

Спершу цитую згадуваного вище чоловіка: «Ігоре, для того щоб нормально жити в Україні треба розуміти що без такого поняття як пасивний дохід в нас не проживеш».

Також читайте:   Просто в шоці від цін....

Само собою що я задумався і почав розпитувати пана а що ж він має на увазі під питанням пасивний дохід. Його домисли виявилися дуже і дуже цікавими.

От людина живе, має роботу на яку 5-ть днів на тиждень ходить, заробляє гроші. Цього вистачає для того щоб за собою подивитися, можливо за сім’єю, оплатити комуналку і все.

Так, так, на жаль, такі реалії нашого життя.

Не думайте, якщо влада каже що в Україні середня зарплата близько 3-4 тисяч гривень, то так заробляє кожен.

Я би сказав по-іншому. Одна людина може мати 10-ть тисяч гривень, а 10 по 1500. Отак і живемо.

Тому, треба таки шукати шляхи для вироблення пасивного доходу.

Що це таке? Це може бути оренда квартири в якій ви не живете, реклама на сайті, оренда тих же комплектуючих, робота поза зарплатою.

Саме ці речі допоможуть тоді, коли ви захворієте і нікому не будете потрібні.

Якщо ж хворіти ви таки не думаєте, то гроші можуть бути використані на ті ж подорожі, пізнання світу і так далі.

Тільки не треба плутати пасивний дохід із вступанням в секти яких зараз розвелося стільки що треба їм кролів здати нехай проведуть їм тренінги. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Пан П 28.03.2015 пише:

    “Що це таке? Це може бути оренда квартири в якій ви не живете, реклама на сайті, оренда тих же комплектуючих, робота поза зарплатою. ”

    Ігор ти тут трохи наплутав, пасивний дохід це такий дохід, задля якого не потрібно прикладати зусиль, можна нічого не робити (чи майже нічого) а він в тебе все одно буде. Здача в оренду нерухомості (чи ще чогось) – так, це пасивний дохід, робота поза зарплатою – ні. Реклама на сайті, теоретично так, але спершу треба такий сайт зробити, докласти чимало зусиль, отримати трафік і тоді з нього можливо буде пасивний дохід. А може і не буде. І так пасивний дохід потрібна штука, але щоб його мати треба докласти чималих зусиль, вийти із зони комфорту, щось придумати оригинальне, як то кажуть – під сидячу дупу доллар не лізе 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*