Ремонтні роботи на вулиці Промисловій киплять - Блог про Львів

Ремонтні роботи на вулиці Промисловій киплять

Ремонтні роботи

23 березня, 15 година, трамвайна зупинка на вулиці Богдана Хмельницького, слова бабусі з великою сумкою: «А що трамвай №6 тепер по маршруту не їздить? Як мене дістав вже той Садовий, нічого би не робив лише б ремонтував дороги.

Так ж недавно лише Промислову відкрили після ремонту? І що я маю тепер пішки йти додому? ».

Звісно, зараз можна іронічно посміхатися, багато чого говорити, але цього робити ваш автор не буде.

Реально, перекриття вулиці Промислової суттєво паралізувало життя у районі Підзамче. Дуже багато людей набиралося на роботу, в школу, по справах саме за допомогою трамваю.

Вулицю перерили і тепер єдине що залишається – це пересідати на маршрутки. А тут і платити вже треба, і значно більше чим в тому ж таки трамваї.

Воробус довго думати не став, а вирішив пройтися пішки до об’єкта робіт – вулиці Промислової і подивитися що там і як і чи надовго закрили її на ремонт.

Ремонтні роботи на вулиці Промисловій

Видумувати не став, городи не шукав, а йшов тупо по колії. Спершу жодних ознак не ремонту не видно, аж до поки не доходжу до вулиці Промислової.

І тут починаються «веселощі». На проміжку від Донецької і до вулиці Волинської ділянку дороги так перерили, що чує моє серце там скоро робітники будуть шукати мамонтів.

Також читайте:   Порохи у центрі міста, як же вони дістали...

Напевно зараз на об’єкт приїздить дуже багато чиновників, бо працівники ні на хвилину не зупиняють роботу, техніки багато, шум страшний.

Тим не менше, Воробус зупиняється і починає робити кілька фотографій для блогу. Поруч проходить працівник якого люб’язно запитую, а коли ж завершиться ремонт?

У відповідь чую слова: «Точно сказати не можу, але приблизно все це триватиме до кінця року».

Важка техніка

Ой не думаю, що до кінця року це все вдасться зробити. Там роботи просто таки непочатий край. А замінювати, до слова, мають : буде виконано капітальний ремонт дорожнього покриття, хідників, влаштовано зовнішнє освітлення тощо.

Якщо б роботи дійсно робили в такому темпі як зараз, то думаю що до літа все би зробили.

А так… Чиновники поїдуть, ніхто контролювати не буде, то чому б не працювати за принципом: облік в годинах. Головне відсидіти з 9 і до 18, а там і додому близько.

Але, і це ще не останній ремонт у місті Лева. Виявляється цьогоріч ще будуть закривати на ремонт ділянку дороги в районі вулиці Мечнікова.

Якщо чесно – там вже давно пора це зробити. А то коли їдеш машиною, то можна без моста залишитися настільки великі там ями.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*