Як можна жити в країні з рагулями?

Рагулі вони такі

Продовжуємо…

Наступною темою для обговорення буде тема рагулів у нашому місті. Воробус своєї думки колись притримувався і її вже досить тривалий час не змінює.

Рагулі – це найбільша біда нашого суспільства. Вони по рейтингу навіть перемагають клятих політиків, розбиті дороги та інфляцію.

З черговим рагулізмом вдалося вчора зіштовхнутися вашому автору в такому районі нашого міста як Топольна.

Діло було так…

Поїхав автор блогу в гості до хорошого приятеля, вийшов на зупинці громадського транспорту «Весна», стою чекаю знайомого аж раптом бачу як рух на Хмельницького зупинився через одну панянку, якій надумалося припаркувати авто на тротуарі.

Але ж рагулиха… І як таких лише світ носить? Ми почали їй говорити що погано так робити, то дівка ще хамити почала, казала що вона права.

Реально, мати таку тупу жінку, яка не може заїхати на, увага, безкоштовну стоянку, то краще вже застрелитися.

Та, це ще квіточки.

Йдемо далі…

Заходжу в продуктовий магазин купити води, стою думаю яку ж то вибрати бо на дієті і за мить чую в свій бік слова, цитую: «Що ви там так довго вибираєте, я по телефону поговорити хочу, а ви все думаєте і думаєте».

Як ви думаєте від чого такі прояви рагулізму? Думаю не важко здогадатися, що він того, що людина працює на фіксованій ставці.

Також читайте:   Відкриття форуму

Якби власник доплачував продавцю гроші за те, що вона продала більше товару, то би й жити нам було краще.

А так злісна жінка думає якби то дочекатися завершення робочого дня щоб якнайшвидше втекти додому і лягти спати.

Настрій був вже зіпсований, бо Ігор Воробус би так просто не пішов геть, але в кінці дня настрій вашому автору ще більше зіпсував чоловік, який гуляючи з собакою тупо робив все що йому заманеться.

Добре коли пес там його нас…в на тротуар, але самому ж смітити де попало.

Звісно, що з колегою зробили йому зауваження на що пан відповів, що він платить місцевому ЛКП не малі гроші, тому нічого їм не станеться якщо вони згодом це приберуть.

Рагулів важко зрозуміти і в цьому вкотре я переконався.

Вже стільки революцій пройшло в Україні, люди так сподіваюся на нормальне життя, а чи роблять вони щось для того від себе?

Що заважає паркувати авто в належному місці щоб люди могли йти дорогою, не хамити в магазині і зрештою не смітити на вулиці.

Ти ж тут живеш, тут будуть жити твої діти?

Для чого це робити?

Одним словом мені дуже і дуже прикро…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. PVS 28.03.2015 пише:

    Так і жити: фотографувати, виставляти в інтернет і максимально поширювати. Щоб діти, сусіди, родичі, знайомі і прості перехожі впізнавали бидляка і тикали пальцем. Іншого виходу нема.

    ДАІ на них не реагує, бо оформляти такого – це економічно не вигідно (250 офіційний штраф, а неофіційно дасть яку 20-50 та й по всьому) – набагато простіше стати десь в тихому місці з радаром – там суми більші.

    Найефективніше, звичайно, – цвяхом по дверці, але відповідати свинством на свинство – то не є гуд.

  2. Тарас 28.03.2015 пише:

    Нічого не зміниться в тій країні…

  3. Фсб 28.03.2015 пише:

    Згадалась Хмародерів пісня “Принц”: …у нас на селі одні рагулі 😀

  4. Ростик (старенький) 29.03.2015 пише:

    З машинами є простий спосіб боротьби, випробуваний і перевірений в Європі. Після того як “автомобілістка-паркувальниця ” пішла необзідно взяти предмет типу цвяха і непомітно для сторонніх пройти вздовж автомобіля і залишити на ньому полосу-подряпину. Така дія досить безпечна. Власник вже пішов, автомобіль стоїть так що біля нього мусять ходити люди, сигналка на такі речі не реагує. Вартість зафарбовування дасть виховний ефект.

  5. The Notorious B.I.G. 30.03.2015 пише:

    можна також облити авто зеленкою)))

  6. russo turisto 30.03.2015 пише:

    The Notorious B.I.G. пише:
    можна також облити авто зеленкою)))

    Если обливать, то лучше всего кислотою… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*