З 10 квітня проїзд у маршрутках буде 4 гривні 50 копійок? - Блог про Львів

З 10 квітня проїзд у маршрутках буде 4 гривні 50 копійок?

А тепер 4.50?

Сьогодні надворі 23 березня, понеділок, а це означає, що вихідні завершилися і треба таки якби нам цього не хотілося повертатися до трудових буднів.

Повертається із своїми публікаціями Воробус, який, як завжди, має розповісти своїм читачам багато чого цікавого.

Отже, не гаймо часу, а поїхали…

Перше про що будемо говорити, так це про львівський транспорт. Так, так, знову ж таки автор буде його критикувати. Ну, а що з ним ще робити?

Ви ж чули як нещодавно на задньому сидінні в маршрутці знайшли гамно? Оце була історія. Дожилися ми вже до того, що на маршрути виїздить транспорт в невизначеному стані.

І після цього маршрутчики мають ще сміливість заявляти що хочуть підвищення тарифів? Від останніх змін, а саме підняття ціни за проїзд до трьох гривень фактично нічого й не змінилося.

Нових автобусів багато нема, умови проїзду жахливі, водії і надалі слухають музику в салоні. Єдине за що не можна їм дорікнути так це за пальне. Воно і справді дороге.

Хоча, казав, кажу і буде казати, що при теперішній платі за проїзд вижити таки можна. Ніхто ж не думає, що в людей малі зарплати, що їм на роботу добиратися важко і так далі.

Прогулюючись зранку зустрів хорошого знайомого. Заговорили ми щось за суспільні теми і він мені сказав новину, далі цитую: «Чув, Воробусе, що із 10 квітня проїзд у маршрутних таксі міста буде коштувати 4 гривні 50 копійок?».

Також читайте:   Воробус на велосипеді: як мені забороняли їздити парком

Звісно що я здивувався, адже зараз перебуваю на лікарняному і мало з ким спілкуюся. За чутками відповідне рішення вже перебуває на столі в міській раді і чекає лише узгодження, яке на 80% так ухвалять.

Як можна до подібного відноситися? Та негативно, адже людина тепер буде тратити щоб доїхати на роботу не 6-ть, а цілих 9-ть гривень. І це якщо вона користується одним видом транспорту.

А якщо треба буде їхати двома маршрутками? То вийде цілих 18-ть. І от живи після цього.

Сумно… Не всі ж їздять на авто у комфорті.

Вже і пільговиків обмежили у користуванні транспортом, і далі йдуть розмови про облік пасажирів. Але, конкретики нема, хіба що би лише проїзд піднімали.

Ок, хочемо ми порахувати пасажиропотік. Та дайте гроші людині, нехай кожного дня поїздить на маршрутках і все це порахується.

Ніхто цього не хоче, лише думають як поговорити на суспільні теми і на цьому розійтися.

Хотілося би почути й вашу точку зору, читачі блогу, по цьому питанню. Чи суттєво вплине підняття плати за проїзд на вас?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. VIK 26.03.2015 пише:

    >Сумно… Не всі ж їздять на авто у комфорті.
    а за комфорт тепер ще більше треба платити, але тобі того не зрозуміти

  2. Vorobus 26.03.2015 пише:

    😥 😥 😥 😥 як це печально

  3. patron 28.03.2015 пише:

    Доречі, в Києві вартість маршруток вже понижають 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*