Отакої… Міжнародний день інтернету - Блог про Львів

Отакої… Міжнародний день інтернету

Міжнародний день інтернету

Пише і не показує Воробус. Вихідні тривають, а це означає, що можна відпочивати та й поприбирати в хаті.

Великдень на носі…

Чесно признаюся, навіть не знав що такий день існує, а називається він просто – міжнародний день інтернету.

Святкуємо його весь світ саме 4 квітня, починаючи від 1998 року, коли ще живий папа Іван Павло другий схвалив це свято.

Зараз можна багато чого писати про історію створення інтернету, як саме він працює й так далі, але Воробус цього робити не буде по простій причині – цієї інформації у всесвітній павутині валом.

Я краще порозмірковую на тему користі інтернету, а також висловлю думку чи могло би на даному етапі людство без нього прожити.

Отже, із розвитком сучасних технологій люд потрохи почав до них пристосовуватися. Зауважив цікаву тенденцію, що останнім часом дуже багато старшого віку людей почали приєднуватися до всесвітньої павутини.

Люди починають потрохи розуміти, що інтернет – це набагато краще забавка чим телебачення. В першому особа сама шукає собі інформацію, фільтрує її, а коли дивишся телебачення, то змушена дивитися той продукт, який йому пропонують.

І от що краще? Думаю відповідь очевидна.

Соціальні мережі. Ця тема також досить таки цікава.

Для багатьох людей, на жаль, інтернет обмежується тим, що вони сидять в «соціалках» та грубо кажучи «просирають» свій вільний час.

Також читайте:   Що таке блокчейн? Технологія блокчейн

А, до слова, зараз наступила весна, незабаром літо, для чого це все? Невже не краще піти погуляти з тими ж друзями на природу?

От Воробус використовує соціальні мережі лише для того, щоб оновити групи блогу, прочитати цікаві новини з інших спільнот, а також для спілкування із людьми, які від мене дуже і дуже далеко.

Тому, моя вам порада, читачі блогу, не «просирайте» свій час в соціальних мережах. Використовуйте його краще із користю.

Чи може зараз людство відмовитися від Інтернету? Колись же люди якось жили і без нього.

Моя думка така, що не може. Зараз настільки все життя пов’язане із розвитком інтернету, що просто так вийти з нього дуже важко.

Так, з соціальних мережа видалитися можна, а от вийти з інтернету зась.

Тим не менше, всіх, хто пов’язаний із цим святом вітаю, адже без вас люди інтернет був би не цікавим.

Ігор Воробус же і надалі буде старатися радувати вас все новими та новими публікаціями. Головне щоб було у мене здоров’я, бажання, а також муза, яка мене інколи покидає.

Залишайтеся з нами….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 05.04.2015 пише:

    Сран*, а не праздник – никаго удовольствия. Песню, какую бы нибудь поставил. Мне особенно нравится та, которая начинается со слов – “Широка страна моя родная…” :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*