Реконструкція вулиці Курбаса триває - Блог про Львів

Реконструкція вулиці Курбаса триває

Реконструкція вулиці Курбаса триває

Продовжуємо радувати наших читачів публікаціями….

Любить Воробус гуляти містом і знаходити цікаві місця для відпочинку людей. Погодна зараз хороша й після роботи або ж на вихідних подібного роду прогулянки таки здійснюю.

Відкрию маленький секрет. У найближчих публікаціях на блозі розповім про парк та алейку де збирається не так вже і багато людей й тим ціннішим є посиденьки саме там.

А поки що буде розповідь про вулицю Курбаса адже ніяк мої руки не дійдуть до цієї теми. Кілька разів вже там бував, робив світлини, але вічно забуваю про неї надрукувати.

Схоже що час таки настав…

Отже, як відомо із лютого вулиця, яка знаходиться фактично у центрі міста стала пішохідною. По ній вже не можуть їздити набридливі транспортні засоби, а також що добре – не паркуються автомобілі.

Знаю, зараз на мою адресу підуть звинувачення в тому що я не думаю за водіїв автівок, де їм паркуватися й так далі. Чесно? Зараз точно про них не думаю, можливо якось згодом.

Навпаки стараюся більше писати про розвиток велосипедного транспорту, про пішохідні зони. Адже, екологію таки треба берегти.

Що ми побачимо на вулиці Курбаса і коли це станеться?

Реконструкцію вулиці обіцяють завершити в травні 2015 року. Вулиця має стати повністю пішохідної і ніяке авто сюди не має заїздити.

Також читайте:   Ворони заполонили Високий Замок

Також тут мають поставити лавочки щоб львів’яни та гості міста могли сісти та перепочити із своїми коханими людьми, друзями тощо, а також насадити дерев.

Це буде щось на разок вулиці Галицької, де неподалік туалетів стоять лавочки та насаджені дерева.

Звісно, від наявності туалетів ніхто не в захваті, але вже що маємо – те маємо. На Курбаса тут точно їх не буде.

Також як бачимо на картинці на вулиці мають стояти літні столики від якогось генделика. По цій інформації нічого сказати не можу, але якщо на фото вони є, то цілком ймовірний і такий перебіг подій.

Курбаса після реконструкції

На все про все місто виділило 500 тисяч гривень. Може вистачить?

Кілька днів тому ваш автор був на цій вулиці, все уважно розглядав і сподівався побачити завершення робіт, але вони таки затримуються.

Комунальники все порозривали, міняють труби, кільця,…. Тому, відповідно, й реконструкція вулиці завершується.

Загалом ідею розцінюю як непоганою. Та, як буде все насправді побачимо вже по завершенні робіт. Само собою Воробус туди особисто завітає.

Залишайтеся з нами… Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*