Відсутність культури в побуті або так і живемо… - Блог про Львів

Відсутність культури в побуті або так і живемо…

Відсутність культури в побуті

Те, що у Воробуса був вчора кепський настрій думаю читачі ресурсу могли здогадатися із публікації під назвою – «Так і живемо».

Хто ще не читав цю публікацію скажу, що в ній автор блогу жорстко розкритикував всіх і вся: дівчат, хлопців, друзів, суспільство загалом.

Десь так і думав що реакція людей на цю публікацію буде, але ж не така. Імен Воробус в публікації спеціально не називав.

А для чого когось там згадувати. Роздуми стосуються не лише однієї конкретної людини, а й суспільства загалом.

Хоча, вже зараз розумію що трохи в деяких словах погарячкував. Свої думки таки треба більше тримати при собі й більш реально дивитися на речі в цьому світі на виживання. Ну, і ставитися з розумінням до людей, які вам приємні.

Якщо ж навпаки, то як казав пан Тарас посилати далеко або ігнорити.

Про це я навіть говорив одній своїй хорошій подрузі. Воробус ніколи не був злим й таким бути не збирається. Я просто – пташеня. І вже сьогодні мене тепло й пташенята, качки зробили набагато добрішим.

Характер треба також деколи показувати. Моя вам порада на майбутнє.

Одним словом, кожен має голову на плечах і знає що робить.

Проте, тема під назвою «Так і живемо» не завершується.

Здивував мене лист в редакцію блогу від людини, яка назвала себе – Роман. Чоловіка зацікавила моя тема і він вирішив її продовжити.

Ось що він нам розказав, далі цитата:

«Діло було так. Йшов я у магазин дещо купити.., а поруч є дитяча площадка і там розташовані дві гойдалки.

Ну, і само собою там на них каталось двоє дівчат — на вигляд десь років 10 +-

Їли щось там (щось типу мівіни чи що…) і тут одна починає щось із іншої приколюватись, і якимось чином пустий вже пакет із мівіни (назвемо її так) падає поряд біля гойдалки..

Я вже трохи відійшов, але подивився на то все.. побачив, що вітер починає відносити ту упаковку – вернувся назад і викинув у смітник (там на майданчику їх як мінімум чотири і пару метрів від гойдалки)… нічого не казав, бо думав що може не бачили чи що…. і що то випадково…

Відходжу знову.. вже далі.. по дорозі таки до магазину… і якось оглянувся.. і побачив що інша дівчинка кидає упаковку. На цей раз помітно, що це було усвідомлено, незважаючи на те, що мені далі вертатись… я таки вертаюсь.. видно було, що я не задоволений… починаю казати: яка то культура, невже так важко кинути у смітник поряд і т.п…. дівчата бачать і починають якби то коректніше сказати “звалювати”.. і просто звалили…

Знову викинув у пакет смітник.. і пішов по своїх справах..

От така історія.

Цікаво чи то їх щось навчило чи ні. От тому “Так і живемо”.

А чому? Бо нема культури змалку і наплювати на всіх і вся».

Також читайте:   Враження від поїздки електричкою

P.S. Якщо хтось із читачів блогу має намір вилити свою душу на ту чи іншу проблему можете спокійно мені писати на пошту – obiyor@inbox.ru і ми ці домисли опублікуємо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*