Як “дич” Львова розграбувала завод “УкрВино”

Розвалини на УкрВино

Любить Воробус прогулятися місто Лева. Тим більше, що погода зараз льотна, на вулиці достатньо таки тепло і найголовніше, що не падає нічого зверху.

Щось так собі думав, гадав та й вирішив піти погуляти в такий парк як «Погулянка». Знаходиться він фактично в центрі нашого міста в районі Личаківського кладовища.

Популярна «Погулянка» своїм палацом творчості для дітей та юнацтва, джерелами, міні-водоймами, а також колись діючим заводом «УкрВино».

Про нього багато хто знав, але часи минули і все потрохи почало занепадати. Те, що будівля була недіюча – це одне, а от те що люди наші дикі – це вже інше.

Інколи як починаю за цим всім спостерігати, то просто таки дивуюся побаченому. Хоча, недаремно мені колись казав хороший приятель, що аналізувати дії рагулів – це діло негоже.

У парку «Погулянка» був минулого року, то тоді ще так просто потрапити на територію заводу було майже неможливо.

Часи змінилися і як я побачив минулого тижня там все зараз кепсько і то навіть дуже. Досить того, що коли проходиш парком відчувається запах із заводу.

Так там ще зараз такі руїни, що режисери фільми жахів цією місциною би зацікавилися.

Головний вхід

Що сталося із заводом? Телефоную хорошому приятелю – Роману, який живе в цих краях і ось що чую від нього, цитую: «Завод дійсно перестав функціонувати, згодом ще була охорона, але наприкінці року дикі люди просто таки зробили мародерське захоплення.

Також читайте:   Совість: як її зберегти?

«УкрВино» перетворилося на руїну, все розікрали, розбомбили, порізали на метал і навіть євровікна зняли із одного корпусу. Це ж треба до такого додуматися».

Думав, що хоча б в нас люди не є такими дикими, але помилився. Люблять в нас халяву і ще й як.

Думав Воробус зайти на території заводу, а це зробити можна дуже легко. Та, коли зробив кілька кроків, то побачив що там тиняється багато підозрілих типів: бомжі, наркомани, просто дітлахи.

Так можна й на когось нарватися. Думаю, що вночі тут і взагалі страшно тинятися.

Закинута будівля

Що напрошується далі? Моя думка така, що міська влада має зайнятися цим питанням. Не гоже в такому красивому місці тримати ось такі об’єкти, які нікому не підпорядковуються.

Якщо б все розібрали, завалили і зробили щось корисне для суспільства було би значно краще. Лише будинок якомусь олігарху будувати не треба. Вони вже і так позабирали й приватизували багато земель.

Будьте обережними… і знайте, «УкрВино» несе в собі небезпеку, бо стіни та стеля завалюються…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. zars 27.04.2015 пише:

    Воробусе! Облом з укрвином можна компенсувати львівпивом 😛

  2. Stakeholder 27.04.2015 пише:

    Думав Воробус зайти на території заводу, а це зробити можна дуже легко. Та, коли зробив кілька кроків, то побачив що там тиняється багато підозрілих типів: бомжі, наркомани, просто дітлахи.

    Так можна й на когось нарватися

    Тому Воробус не захотів особливо там тинятися щоб не відхватити тягла від дітлахів 😀
    А взагалі, ну так вже сталося, що Львів не у Швейцарії, а в Україні. Якщо залишити напризволяще без ніякої охорони таку структуру як завод, то не треба бути особливо обдарованим щоб передбачити, що його розкраде місцевий кримінал та інші любителі халяви. А потім його облюбують бомжі і наркомани. Як то кажуть: класика жанру.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*