Коли на вулиці Білоцерківській поставлять вуличні ліхтарі та зремонтують дорогу?

Погана дорога

Черговий день настав, а це означає, що настав час порадувати наших читачів черговими публікаціями.

Сьогодні день на блозі буде незвичним, а все тому, що будемо розглядати запитання чи то пакт прохання наших читачів, які часто пишуть нам в рубрику – «Запитай у Воробуса».

Гаяти часу не будемо, а переходимо до суті питань.

Отже, нам на електронну скриньку прийшло повідомлення від людини, яка підписалася Антоніною. Не знаю чи це її справжнє ім’я чи це просто нік, але суті це не міняє.

Далі цитую слова жінки:

«Добрий день Воробус. Часто читаю ваш блог і ви завжди піднімаєте на розгляд досить таки цікаві теми. Сподіваюся і про мою проблему також напишете.

Так от, проживаю я на вулиці Білоцерківській (район вулиці Дністерської), ближче до стадіону. Роками вже тут наше ЛКП Дністер нічого не робить із проблемами району, а саме:

– світла на вулиці взагалі нема

Відсутність ліхтарів

Я часто пізно повертаюся додому і з острахом йду до свого під’їзду. Якщо ви думаєте, що на електроенергії економлять, то це не так. Світла не вмикають тому, що ліхтарів тупо нема. Чому так? Білоцерківська вулиця такаю, що вона простягається з обидвох боків вулиці Дністерської. Так от, зі сторони дитячого стадіону їх взагалі нема.

– кущі

Вони настільки позаростали, що чи вдень чи вночі туди можуть затягти не те що кота, а й дівчину. Я – дівчина молода і мені якось лячно проходити повз ці місця.

Невже просто не можна це все обрізати і зробити вулицю більш помітнішою для людей?

– дорога

Оооооооооо так, це ще одна велика проблема нашої вулиці. І знову ж таки наголошую, це лише з правої сторони Білоцерківської.

Скільки разів ми вже зверталися до нашого ЛКП, воно ніяк не реагує. Виходить їм це непотрібно?

Сподіваюся, що завдяки вашому ресурсу хоча б якось можна буде вплинути на цю ситуацію.

Дякую…».

Запитання чи то пакт крик душі від нашої читачки досить таки цікаве й актуальне, бо Воробус сам неодноразово мав справу із комунальними підприємствами.

Також читайте:   Як навчитися не червоніти

Звісно, що ми ваш лист опублікували, але не факт що це щось дасть. Найкращим дієвим методом таки є телефонний дзвінок на гарячу лінію міста (телефон 15-80) або ж електронне звернення до Львівської міської Ради.

Кажуть, що помагає…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*