Мотузковий парк у Львові

Мотузковий парк

Ще напередодні Великодня бачив в телевізійних новинах, що у Львові відкривається новий атракціон у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Звісно, що у дні Великодня та й після неї у вашого автора не було так багато вільного часу як зараз. Тому, інспектування «маленької Скандинавії» (саме так називається цей атракціон) залишив на потім.

І ось вчора, мені таки вдалося побувати з малечею на цьому атракціоні. Побаченим ми залишилися задоволеними. Хоча, признаюся чесно, не так вже й довго ми там були. Можна було би й довше.

Новий атракціон – це мотузковий парк розбавлений різного роду гойдалками, батутами, гамаками тощо.

Знайти його досить таки легко. Якщо прийти в парк культури, то треба питатися людей де знаходиться головна алея парку або ж приблизно орієнтуватися на стадіон «Юність». Бо, саме неподалік цієї споруди й знаходиться ця абстракція.

Там навіть вказівники є, які вказують напрям до «маленької Скандинавії».

Вказівники

Підходимо ближче і бачимо, що мотузковий парк дійсно знаходиться неподалік центрального алеї. Його межі огороджено сітками й все найцікавіше знаходиться саме там.

Ціна перепустки

Прайс

Отже, щоб пройти на атракціон з дитиною дорослій людині треба заплатити 40 гривень за денний абонемент.

Також читайте:   Карти на бажання. Яке бажання загадати?

Якщо ж ви хочете взяти ще когось з дорослих (щоб не було скучно самому сидіти) або ж ще одну дитину, то треба доплатити ще 20 гривень.

Свого роду знижки.

Час роботи

Мотузковий парк працює кожного дня із 9 і до 21 години. Що цікаво, з вхідним квитком можна зайти лише один раз. Якщо ж ви виходите за межі парку розваг, то згодом прийдеться платити ще раз.

Знаю ви спитаєте а куди ж іти в туалет? Так ось, на території мотузкового парку він є.

Що ж, беру дитину, заходимо в парк і перед нами вимальовується велика кількість забав. Найголовніша – це безперечно мотузкові абстракції. Їх я нарахував близько 14-ти штук.

Доросла людина собі приходить сюди, впускає дитину лазити у пошуках пригод, а сама собі просто відпочиває.

Був би Воробус маленькою дитиною, то більше бавився би на батутах, лежав на гамаку з пивасіком тощо.

До речі, думав що за батут прийдеться додатково доплачувати, але ні. Всі атракціони можна «юзати» за однієї і тією ж ціною – 40 гривень.

Ось такий от атракціон розваг відкрився нещодавно у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького у місті Львові.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*