Як у продуктах з супермаркету можна знайти каміння

Каміння

Продовжуємо публікувати звернення наших читачів у рубрику «Запитай у Воробуса».

Тут, як відомо, пишуть не лише запитання, а й висловлюють свою точку зору по тому чи іншому питанню.

Так от, чергова така скарга надійшла до нас від читача блогу із ніком – Вертоліт. Головний «гелікоптер» Львова розповів нам наступне, далі цитую:

“Нещодавно мені довелося побувати в одному популярному гіпермаркеті нашого міста. Хто лише туди не їздить на закупи. Там можна нормально закупитися й привезти велику кількість продуктів додому.

В той день великих закупівель я не робив, а вирішив купити соку щоб попити з улюбленим сусідом і гарбузове насіння. Кажуть воно корисне для здоров’я людини.

Що я роблю? Приходжу на прилавок і набираю собі розвісного насіння. Ну, а навіщо мені купляти кота в мішку (насіння в пачці) якщо є таке.

Ок, набрав в кульок, зважив, згодом оплатив на касі свою покупку і з чистою душею поїхав собі додому.

По приїзді домів, покликав сусіда, ми взяли сік й почали переглядати фільм. Паралельно Вертоліт почав їсти насіння.

Насіння

Яким же я був злим, коли мені на зуби потрапило, увага, три камінчики. Як вони опинилися серед насіння відомо лише, мабуть, постачальникам та адміністрації популярного гіпермаркету.

Це щастя від Бога, що зуби у мене таки залишилися цілими. А то в іншому випадку прийшлося би йти до стоматолога та викидати велику кількість грошей на вітер. А всі добре знають як важко вони тепер даються.

Тому, читачі блогу, попереджую вас вже і зараз. Не думайте, що у великих популярних гіпермаркетах все аж так гаразд. Бувають в них і проблеми і то серйозні.”

Якби ж Вертоліт одразу ж побачив камінчики ще коли був в магазині, то їм би було непереливки. А так… Треба, щоб продавці продуктів проходили через якийсь орган сертифікації, щоб ми могли купувати безпечні і якісні товари.

Також читайте:   Унікальна Україна: економічні рейтинги, плачевні реалії

Тому, моя вам порада – будьте уважними при купівлі того чи іншого товару. І якщо щось знаходите підозріле одразу ж звертайтеся до адміністрації магазину. Ціни і так дорогі, а тут ще й приходиться платити за г…

Дякуємо пану Вертоліту за звернення і попередження людей, а також нагадуємо, що будь-хто із наших читачів може писати редакції блогу свої звернення чи запитання. Ми по мірі можливості будемо старатися задовольнити ваші потреби.

Кого, кого, а своїх читачів автор ресурсу захищає найперше. І це стосується як проблем із комунальними підприємствами, так і нашого з вами харчування.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*