Як заробити гроші в Інтернеті - Блог про Львів

10 способів заробляння грошей в Інтернеті

10 способів заробляння грошей в інтернеті

Трохи відійдемо від подій культурних і поговоримо про теми життя, а саме методи заробляння грошей.

Кажуть, що не у «папірцях» щастя, але і без них також важко жити.

Кілька днів тому до Воробуса звернулася подруга Оксана із наступним питанням, далі цитую: «Напиши, будь-ласка, про 10-ь способів заробляння грошей в інтернеті. А то я зараз змушена сидіти вдома, а гроші то завжди потрібні».

Звісно, що дівчатам автор ніколи не відмовляє і навіть скажу більше, підійшов до написання цієї публікації з максимальною серйозністю.

Як же заробити гроші за допомогою інтернету?

1. Створити свій сайт.

Колись це діло було не таке популярне як тепер. Людина створює тематичний сайт, наповняє його конвентом, а з часом і продає рекламу на ньому. Все дуже просто, але треба в це діло вкласти зусилля і мати терпіння.

2. Продажі через Інтернет.

На аукціони можна виставляти що лише забажаєш: мобільні телефони, вироби власного виробництва, старі речі. Навіть у соціальних мережа існують спеціальні групи типу як у фесйбуку – барахолка. З часом можна дорости і до Інтернет-магазину.

3. Наповняти групи в соціальних мережах.

Якщо ви зауважили, з кожним днем все більше та більше створюється груп і соціальних мережах. Це все не так просто, а задля реклами якогось продукту.

Так от, саме наповнювачів груп Вконтактах, фейсбуці тощо досить часто шукають роботодавці.

4. Букси.

Не плутати цей термін із словом «буксир». Букси – це трохи інше.

Яка суть цього виду заробітку? Відповідаю, протягом дня людина заходить на велику кількість сайтів і виконує різні завдання. Переважно – це анкетні опитування та клікання на рекламі.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса в жовтні

Не сказав би що на «буксах» можна дуже багато заробити, швидше мізерно мало, але краще щось чим ніщо.

5. Фотостоки.

Суть: людина робить цікаві фото і згодом їх продає на спеціальних сайтах. Багато видань унікальні фотографії купляє за певну суму коштів. Та і не обов’язково це мають бути видання. Можуть бути і люди, яким фотозображення потрібні для своїх сайтів.

6. Дизайн.

Суть: малювати замовнику на замовлення. Що саме? Та хоч би малюнки, банери, логотипи тощо. Можна і картини малювати, але це ми вже повернемося до пункту №4.

7. Партнерські програми.

Приклад: та їх є безліч. Ті ж банки платять гроші якщо їм приводять нового клієнта. Або ще кращий варіант людина кидає лінк на інтернет-магазин по різних групах. Якщо хтось щось купить, то і гроші ви матимете.

8. Написання публікацій (робіт) на замовлення.

Як на мене, один із найкращих видів заробітку.

Це може бути як копірайт, так і рерайт. Пошук роботодавців можна шукати на фрілансері. Сюди б також відніс написання рефератів, дипломних, домашніх завдань тощо.

9. Файлообмінники та реклама та популярному відео-сервісі – ютуб.

10. Заробляння бонусів.

Пам’ятаю колись Ігор Воробус бавився в інтернеті зароблянням таких бонусів. Суть забави проста: людина заходить на сайт, клікає на рекламу і тобі приходить бонус на електронний гаманець.

Підсумок публікації простий – треба шукати і не лінуватися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Оксана 14.06.2015 пише:

    Дякую за публікацію Буду шукати 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*